Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a magas nők izgatóak?
Figyelt kérdés
2017. okt. 21. 18:00
11/27 anonim válasza:
Nekem egyértelműen SZÁMÍT.
Szóba sem állok 175 cm alatti lányokkal / nőkkel.
Miért ? Mert szerintem az alacsonyság az emberi elkorcsosulás első fizikai stádiuma.
(én 184 cm vagyok.)
Szóval ha esetleg van itt olyan nő, aki magasabb ennél, szívesen várom a privit.
Ne nézzetek még ettől rossz embernek.
13/27 anonim válasza:
igen igen nagyon izgatóak, orulsz?
15/27 anonim válasza:
Nekem az egyik álmom lefeküdni egy magas lánnyal mert izgatnak szexuálisan :)
16/27 anonim válasza:
Nekem tetszenek a magas (170-180cm), rövid hajú, erősebb testalkatú nők (gondolok itt széles vállakra,csípőre), erőt,határozottságot,magabiztosságot sugároznak, nagyon tetszenek. :) 21/F
17/27 anonim válasza:
Nekem nem, az a tapasztalatom, hogy a magas lányok vagy nagyon idétlenek, vagy túl nagyszájúak, nem ismertem még olyan magas lányt, aki normális. Az alacsony lányok nekem sokkal jobban bejönnek. 22F
18/27 anonim válasza:
Szerintem igen,meglepően nőies tulajdonság! De egyébként az alacsonyabb lányokkal sincs semmi problémám,inkább az arc és a természete ami döntőbb jelentőségű.
19/27 anonim válasza:
#11 a te esetedben komolyan elgondolkozok, hogy nem vagy szellemileg ép egy ilyen kijelentés után.
20/27 anonim válasza:
Számomra különlegesek a magas lányok (180+), van bennük egy extra "húú"-érzés, amitől pusztán a magasságuk miatt jobban tetszenek. Egy 190 körüli pedig maga az álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!