Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legings imádat az fétis? Mitől fétis a fétis?
Igazából popsi mániás vagyok,imádom a női feneket,és nem tudnék rá nemet mondani ha formás,bárki a gazdája!!! Sajna vagy nem én ezzel születtem,ez tetszik. Kicsi vagy nagy mind 1 ha formás,habár a kicsi sokkal jobban tetszik.
TROLLOK KÍMÉLJENEK,ÉS NEGATÍV KOMMENTEK,MERT ÚGY IS LEPEREG.
Na ja!!! Google: Bálvány, mindenek fölött álló tárgy; a test valamely részével érintkező tárgy okozta kóros nemi vágy.
Olyan mintha google fordítóval lenne fordítva,csak épp értelme nem sok.
Igazán nem akarok negatív kommentet írni, de nem értem a kérdésed. Most akkor popsi, vagy leggings, vagy fétis, a három közül mivel kapcsolatos a kérdésed? Rendben, tudjuk, hogy imádod a női popsit, köszönjük, hogy megosztottad ezt az információt velünk, de most akkor mi van?
A fétis olyasmi, amire a nagy többség nem izgul fel. Mivel a cicanadrág szépen hozzásimul a testhez és kiadja a nőies alakot, ezt nem gondolnám fétisnek. Csak akkor, ha jobban bejön a csajszi cicanadrágban, mint anélkül, mert a legtöbben anélkül szeretik, minél kevesebb rajta a ruha.
Minden tárgy ami szexuálisan vonza, attól lesz fetish, hogy hozzádörgöli a péniszét, és ráveri. Vannak, akik magassarkúra, akad aki bugyit lop/vesz. Minden ruhanemű lehet fetish, ami a nőhord, még egy zokni,melltartó , sőt akár tampon,rúzs, paróka (bár a legtöbb műparoka) lehet fanszőrzet.
Remélem most már érted
"test valamely részével érintkező tárgy okozta kóros nemi vágy. "
Most nem azért,hogy kötekedjek,de szerintem értelmezhető ez a mondat.
Szerintem itt a legtöbben nem tudják, mi az a fétis. A Google azt fogja kihozni, hogy az egy szent tárgy (régen ez volt a jelentése), vagy hogy olyan tárgy, ami miatt szexuális izgalmat érzel. Én mozgok ilyen körökben, és a fétis senkinek nem ezt jelenti. A fétis egy olyan vágy, ami ha nem valósul meg, az adott személy nem képes élvezni a szexet. A kink pedig az, ami simán csak tetszik. Az lényegtelen, hogy ez a fétis mennyire normális dolog, vagy ilyesmi. Attól még fétis. Ha valaki nem képes anélkül kellően felizgulni, hogy egy csaj a lábával érjen a farkához (ami szerintem beteg, de kinek mi) az fétis. Ha valaki nem bír felizgulni, csak a nagymellű nőkre, az fétis. A durvaság akarása egy fétis. Én nem bírom élvezni a szexet anélkül, hogy a párom fojtagat, megkötöz, elfenekel, stb. Ez fétis. Nem csak tárgytól függhet, és nem csak az adott dolog "normálisságától", vagy elfogadottságától.
Remélem érthető, azt hiszem kicsit összeszedetlen volt ez a magyarázat. Azért remélem, érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!