Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy a kedvesemnek prosztataorgazmusa legyen?
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szeretném a páromat egy olyan testi gyönyörben részesíteni, amilyenben még nem volt része. Azt szeretném elérni, hogy prosztataorgazmusa legyen, akár többször is az együttlétünk során.
Ehhez ő kellően előkészül, beöntéssel megtisztítja magát. Egy közös fürdés után felfekszik az ágyra és bekötöm a szemét. Megmasszírozom a testének minden pontját, majd erényövet adok rá, hogy még véletlenül se izgathassa egyikünk sem hagyományos módon. A fenekét kellően megsíkosítom, ahogyan az egyik ujjamat is, amit lassan bedugok, majd csak ott tartok, hogy megszokja az érzést. Aztán két ujjal, majd hárommal kellően kitágítom őt, melynek során ő el tud lazulni, nem feszíti meg a záróizmát, az teljesen laza. Az ujjaimon kívül többféle játékkal is próbálkoztunk, például:
A probléma az, hogy bár nagyon élvezi, önfeledten hangosan nyögdécsel, remeg a teste, mégsem tudok nála orgazmust elérni. Hatalmas mennyiségű előnedv ömlik, de ondó egyáltalán nem, akár ujjal masszíroztam, akár vibrátorral. Nagyon sokáig csinálom neki, talán egy órán keresztül is, de semmi. Ujjal a végbél felső részén kitapintható egy időnként meg-megkeményedő pont, ha jól sejtem, azt kell masszíroznom.
A prosztataorgazmushoz valami nagyon hasonlót már sikerült elérnem, ahhoz izgattam a péniszét is és amikor érezte, hogy nemsokára elélvez, akkor abbahagytam és masszíroztam a prosztatáját. Kis idő és erős masszírozás hatására így kicsordult az ondója és nem lüktetett, hanem csak kiömlött, mintha kipisilte volna. Gyanítom, a prosztataorgazmus is valami hasonló lehet.
Ebben szeretnék tőletek néhány tanácsot kérni, hogy mit csinálhatok rosszul.
Prosztata masszazsnal ritkan van merevedes :-)
Max akkor ha direktbe is izgatod a farkat
Azt gondolom h az erenyov felesleges ra !
Am ha benyulsz akkor a leghatekonyabb ha ketto ujjal teszed
Vegighaladsz a has feloli oldalon amig az ujaddal azt nem erzed h ket in szeruseg koze nem er az ujjad
Finoman elore hatra simogasd neki majd fokozatosan eroteljesebben
Majd valt oldalazo mozgasra
Es korkorosre
A lenyeg h eleg eroteljesen kell simogatni
Kozben mondja meg h a hazom fele kozul melyik volt a szamara a legkellemesebb es azzal folytasd az izgatast
Mindegyiknek masfajta jon be. A ket in szerusegg kozott kell izgatni nyomni ugy h az ujjad nem jar benne ki be
Kvazi "gyereide" mozdulat vagy oladalazo, korzo
Fontos a folyamatos kommunikacio kozben :-)
Nekem az valt be ha a pasi hason fekszik a csipoje ala parnak vannak teve,mintha pucsitana :-) igy lefele kell az ujjadat nyomni es bent tartani neked es a pasinak is kenyelmesebb
Hivatosan foglakozok vele :-)
Nalam nem cel az orgazmus hanem mellekhatas !
A paromnak 2-4 szokott lenni vagyis eddig viszem el
Arra keszulj h nem minden esetben van ondo a vegen siman szarazon is el tud elvezni a pasi igy.
A prosztata váladéka nem tartalmaz spermiumokat, amitől fehér lehetne az ondó. Ami kiömlött, az nem előnedv, hanem maga a prosztataváladék, ami egyébként az ondó 90-pár %-át adja, a spermiumok még 3-4 %, a Cowper-mirigy szintén.
Amit leírtál, az maga a prosztata orgazmus. Ha a péniszét is izgattad volna közben, akkor gyakorlással elérhető, hogy egyidejű legyen a kétféle ingerlés hatása, és akkor a leghevesebb az orgazmus.
#2 és #5 válaszát tudom megerősíteni.
Szerintem jól csinálod, főleg az előkészületek a leírásod alapján fantasztikus.
A keményedő pont valóban a prosztata. Kissé redőzött, diószerű lehet a tapintása. Ott kell folyamatosan ingerelni.
A kipisiléshez hasonló ondó kiömlés pedig maga a prosztata orgazmus.
Annál könnyebb elérni, minél régebb óta nem volt orgazmusa/ejakulációja a párodnak. Pár nap, vagy 1-2 hét kihagyás után könnyebben fog jönni.
Az erényöv szerintem is jó ötlet ebben a felállásban. :) Ilyenkor nagy a kísértés, hogy odanyúljon az ember és izgassa magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!