Lovejoy kérdése:
Tudtok ajánlani olyan hangulatos vendéglőt Budapesten, ahol élő zene van viszonylag elfogadható áron, mert nem sokára megünnepeljük a házassági évfordulónkat és meglepetést szeretnék okozni a kedvesemnek?
Figyelt kérdés
2016. aug. 30. 17:02
1/5 anonim válasza:
Milyen stílusú élő zenére gondolsz? Mi lenne a meglepetés?
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
Egyébként olyan régi könnyűzenére gondoltam,ami slágereket tartalmaz.A meglepetés pedig maga a helyszín ahova titokban vinném a párom.
2016. aug. 31. 07:16
3/5 anonim válasza:
Tegyél egy kört akkor esetleg a Rómain, még elég jó az idő. Az Evezősben szokott lenni hétvégeken élő zene régi slágerekkel, még táncolni is lehet.
Hívd fel őket, mikor van ilyen zenés program, de én pénteken, szombaton este általában szoktam hallani, hogy zenélnek ott. Az árak nem olyan vészesek, de a kaja elég jó, a hekk, pisztráng stb. finom, de gondolom, más is jó.
Az is romantikus lehet, ha nem kocsival, hanem BKV-hajóval mentek ki. Azt hiszem, a 13-as hajó megy oda. Szép időben gyönyörű a város a Dunáról.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a te válaszodat is,de sajnos nem valószínű,hogy oda tudunk menni,mert októberben lesz a nagy nap és az időjárás miatt inkább a zárt helységek alkalmasak az ünnepségre!
2016. szept. 1. 07:49
5/5 anonim válasza:
Akkor a port.hu-n nézzél körül, hol van ilyen zene - ezt tudnám javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!