Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van annak érezhető jele, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van annak érezhető jele, ha a punci nedvesedik?

Figyelt kérdés

2017. okt. 19. 19:58
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Melyik része!?
2017. okt. 19. 20:57
 32/41 A kérdező kommentje:
Nem az ártásról van itt szó, csak nem szeretném, ha tudná bárki is a felhasználónevemet. Én sem tudom a tiédet, te sem az enyémet. Ez így van jól.
2017. okt. 19. 20:57
 33/41 anonim ***** válasza:
Ezzel az erővel én is "félhetnék"! Az enyémet sem tudja senki. Nem írok vissza soha. Törlöm az összes privátot. A tied viszont tényleg érdekelne.
2017. okt. 19. 20:59
 34/41 A kérdező kommentje:
Oszlopos tagja vagyok ennek az oldalnak, így szerintem már beszélgettünk, írtam neked korábban. Nincs itt olyan sok lány, tuti, hogy összefutottunk valamikor. Na, ezért sem szeretném, hogy megtudd a felhasználónevemet, lehetséges, hogy korábban írtam olyat, ami nem tetszett számodra.
2017. okt. 19. 21:03
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most nem értem.Régen gonosz voltál, vagy mi?? Nem hiszem,hogy beszéltünk.X havonta járok fel ide,kb 5 emberrel beszéltem,mióta regisztráltam.Ha bármelyikre ráírnék,tuti jönne válasz!Így te nem lehetsz!
2017. okt. 19. 21:07
 36/41 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ezt a beszélgetést le kell zárnom. Igazán sajnálom!
2017. okt. 19. 21:09
 37/41 anonim ***** válasza:

Megnő pupillája. Rebegteti a szempilláját gyakori (ha ágyban fekszik csukva van a szeme, szája nyítva) szemkontaktussal nedvesíti szembogarára ható vizuális látványt az alfelébe. Mellbimbója megnő, hogy az ajkaid közzé vehesd.

Vannak apró jelek is. Szerencsétlenség történik a jelenlétedben. Elbotlik a lábában. A hajába túr. A nyakát csuklóját feléd mutatja. A nyakához ér a kezével (ilyenkor a tiszta fehérnemű "pecsétes" lesz, sárga színű foltot hagy)

2017. okt. 20. 02:56
 38/41 anonim ***** válasza:

Ja.

Járás közben olyan hangokat hallasz, mintha vízzel teli gumicsizma lenne a lábadon, pedig papucsban vagy.

2017. okt. 20. 08:46
 39/41 stewie200 ***** válasza:
83%
Nyomj egy zold kezet, ha szerinted a kerdezo egy fogyatekos, maganyos farkas. (Vagy egy unatkozo kisgyerek)
2017. okt. 20. 12:22
 40/41 anonim ***** válasza:

Azért a kérdés, mert nedvesedni is tilos?

Megbeszélted magaddal hogy azt is tilos?

2017. okt. 20. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!