Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MikeXxX kérdése:
Nőként izgató számodra ha szexi fehérneműt veszel fel a hálószobába?
Figyelt kérdés
2017. okt. 18. 23:05
1/6 anonim válasza:
A csajomnak az volt de már leszokott róla mert úgy se sokáig volt rajta. Mostmár fürdés után fel sem veszi.
2/6 anonim válasza:
1-es hogy te mekkora gyökér vagy! Más örülne neki, ha a nője önként örömmel viselne ilyeneket, te meg leszoktatod róla, mert egy barom vagy, aki 10 percet nem bír ki, hogy ne tépje le róla.
3/6 anonim válasza:
Igen. Emellet még dögösebbnek érzem magamat a szakásosnál, ami feldobja a dolgokat.
4/6 anonim válasza:
Igen
Ha rossz napom van mindig azt veszek fel ☺
5/6 anonim válasza:
Én egy darabig hordtam de le szoktam róla mert párom úgyan azt a reakciót mutata vagy épp 5 percig álltam úgyan abba a pózba mire fel nézett a telójából és akkor is csak mosolygott egyet és a válasz:
1 hmmm -w-
2 ohohooo
3nagyon sexy
Ez a 3 váltakozva volt semi rám ugrás semi telefon el dobás semi! Szóval már nem veszek fel sexy fehér nemüt csak alsó nadrágót őt úgyse érdekli ahogy észre vettem. A játék jobban izgatja a telóján :/
19/L
6/6 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva sajnálom hogy ekkora paraszt barátod van azért szerintem ennél sokkal több tiszteletet érdemel aki igyekszik a toppon lenni 😉 bár azt is hozzá teszem szexi és szexi ruha közt is hatalmas a különbség . 38f
2017. okt. 19. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!