Melyik férfi számodra a legszexisebb, leghelyesebb (képek lent)?
Figyelt kérdés
1. Lázár János
2. Deutsch Tamás
3. Orbán Viktor
2012. ápr. 12. 08:36
1/9 anonim válasza:
Hát, most meglepődtem, nem ezekre a nevekre számítottam.Mi lenne ezeken szexis??
2/9 /Anita_'94/ válasza:
Ezektől a hideg ráz, főleg az első kettőtől. Sötét, gonosz tekintet, idegen vonások. Borzasztóan ellenszenvesek számomra. Szal kizárásos alapon marad az uccsó, aki szintén nem jön be... :S
3/9 anonim válasza:
Túl öregek nekem.Nem tetszik egyik sem.Sem a frizurájuk semmi , olyan ridegek.
4/9 anonim válasza:
Ugye csak viccelsz? :-)
Szerintem Bajnai elég jóképű.Már úgy a többihez képest.
5/9 anonim válasza:
1.Bokros Lajos
2.Kövér László
3.Torgyán József
De szerintem a világ leghelyesebb pasija Garga Pitics.Kár, hogy ő nem politikus.
7/9 anonim válasza:
Tisztelt Orbán Viktor !
Ne itt próbáljon híveket szerezni.
8/9 /Anita_'94/ válasza:
Ha már a parlamentből kéne választani, legalább a Pörzse Sándort iderakhattad volna. Ő pl ezerszer jobb pasi ezeknél :)
9/9 anonim válasza:
=D
hát ezekre a politikusokra nem a helyes pofijuk, hanem a státuszuk és a pénzük miatt indulhatnak be a nők - ha beindulnak. én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!