Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen vágyakkal (BDSM) teljese...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen vágyakkal (BDSM) teljesen reménytelen a társkeresés, és inkább adjam fel, vagy azért van remény?

Figyelt kérdés

Főleg nők véleménye érdekelne, de ha valakinek van tapasztalata ilyen téren, az is írhat segítségképpen, szívesen veszem!

Eléggé elkeserítő a helyzet, hogy nem találok megfelelő partnert, és ez szerintem a vágyaimnak tudható be. :(

Nyilván nem a szexuális fétisekkel kell kezdeni egy beszélgetést, de mivel tudom magamról, hogy nem hétköznapiak a vágyaim, így próbálok a lényegre térni mielőbb, mert nem szeretném olyan idejét rabolni, akinek ez abszolút nem jön be, az nem fair dolog.

Eddig viszont eléggé elutasítóak voltak a nők, és már azon gondolkodom, hogy vagy feladom az egészet, vagy valahogy bejuttatom magam valami pszichiátriára, ahol talán kiirtják belőlem a szexuális vágyaimat...

Amik vonzanak nagyvonalakban:

- erényöv hordás (folyamatosan, a párom/Úrnőm őrizné a kulcsot, mondjuk kis láncon lógna a nyakában)

- fentihez tartozik az orgazmuskontroll (tagadás, kényszer élveztetés, elrontott orgazmus)

- kényszernyalatás (erényövbe zárva akkor és addig/annyiszor nyalnám ki a párom, ahogyan ő igényelné)

- kis méret miatti kigúnyolás, kinevetés

- lábimádat (ezt nem fejtem ki, de a női láb minden nemű kényeztetése a csókoktól a masszázsig)

Akinek fogalma nincs a BDSM-ről, és csak provokáló oltogatásra koptatná a klaviatúrát, az mellőzze a fáradtságot, mert nem érdekel!

A segítő jellegű hozzászólásokat már most köszönöm!

Smpixie kilőve, kb. 10 nőből 9 prostituált. :(

29/F

2017. okt. 18. 20:21
1 2
 11/14 Bubuka508 ***** válasza:
Semmiképpen ne fojtsd el a vágyadat és ne félj, hogy pszicháterre van szükséged. Én pl. a hosszu 2 soros börkabátot viselö nökre gerjedek be, akkor én sem vagyok normális? Éveken keresztül én is hiába kerestem ehhez partnert, akinek emliteni mertem, vagy elküldött a p-be, vagy jobb esetben kuturáltan megmondta, hogy erre nem vevö. Végre találtam egy hölgyet, aki megértette és belement, vele lenni maga volt a paradicsom. De bizonyos okok miatt végetért a dolog, most megint keresek én is. Szóval: ne add fel, elöbb-utóbb remélhetöleg találsz partnert.
2017. okt. 21. 12:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Ezek szerint nem olyan reménytelen a dolog.

Ha van valakinek további gondolata, azt szívesen veszem. :)

2017. okt. 24. 11:44
 13/14 anonim válasza:

Szerintem azert az elso talalkozon meg ne hozd fel, mert az mindenkinek eros lenne meg szerintem annak a lanynak is akinek van erre hajlama. Mert a lanyoknak sok gatlasa van tehat ha van benne ilyen hajlam akkor se mondana el szerintem elsonek mert elso a bizalom ilyen teren. Tehat ha latja hogy megbizhat benned es tobb randi utan mondod vagy kozlod ugy szerintem nem gaz. De ha az elso randin egybol felhozod akkor ne csodalkozz ha futva menekul

17/L

2017. okt. 24. 14:27
 14/14 anonim válasza:
Ja es mar hallottam olyanrol is aki sajat magat akarja leszopni lanyok szeme lattara. Meg aki venasszonnyal akar lefekudni, szoval vannak nalad veszesebb esetek is (utolso voltam)
2017. okt. 24. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!