Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális pasikat mennyire zavarja, ha többes szexnél összeér a szerszám?
Főként tapasztalattal rendelkezők válaszát várom.
32/F
Privátot nem baj ha írsz, de ne azzal kezdd, hogy milyen a nemed, mert itt van.
voltam már többes szexnél, de ez nem fordult elő, eléggé kerültük egymást a pasival (nem tudatosan, hanem ez ilyen íratlan szabály volt). Szóval ha éppen orál volt, akkor a másik lent tevékenykedett, stb.
Őszintén, ha a csaj egyszerre akarta volna bekapni vagy hasonló lett volna, akkor nem igazán zavart volna.
Nem kerültem volna el a többes szexig, ha ilyesmi kiakasztana.
Mi egyszer kardoztznk egy jót, persze csak poénból.
31/F
Heteroszexuális férfi nem vesz részt többes szexben úgy, hogy rajta kívül más férfi is van rendszerben.
Azt már biszexuálisnak hívják.
Heteroként nem tudom elképzelni hogy az izgasson ha egy másik pasi szopatja vagy digja azt a nőt aki én is.
Ehhez kell egy biszex hajlam legyen az nyilt vagy rejetett.
érdekes ezek a biszexes válaszolók, akik szerint azzal, hogy van egy másik férfi a teremben, ahhoz már vonzódni kell, különben nem állna fel.
Én épp az ellenkezőjét állítom. Akinek problémája van azzal, hogy egy másik pasi a közelben van és emiatt nem tud valamire koncentrálni, akkor ott vannak elfojtott vágyak.
Engem heteróként nem zavar, hogy egy tucat pasival vagyok összezárva a zuhanyzóban edzés után... hiszen heterók vagyunk, nem vonzódunk egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!