Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon dúrva a párom?
Kicsit több az igénye a szexben mint nekem, ő napi szinten 2-szer csinálná, nekem viszont heti 3-szor is elég lenne,de nem ez a probléma. Hanem az,hogyha huzamosabb a szex, tehát eltart 2 órát és már nem bírom,fáj már, ő akkor is vadul. Ha felette vagyok és rádőlök átkarol, vagy csak azért is beleültet de csattog akkor is. Ha beteg vagyok,ha taknyom nyálam egybe folyik,köhögök mint a vadász kutya vagy végtagjaim fájnak, fáradt vagyok,mindig heves. Dúrván harap. Szabályosan pirosra csapja a fen.ekem. Beszéltem vele már róla de csak nem fogja magát vissza.
Tapasztalatok?
Meg kell vele értetni hogy te mit hogy latsz akarsz:) Egy kapcsolat lenyege hogy mindent meg tudjatok beszélni:)
Probald meghatarozottan. Vagy elfogadja hogy ugy lesz vagy repül:D
Kozos dontesre kell jutni nem pedig az egyik felnek maga eldonteni hogy mi legyen. :)
18L
igen, dUrva és még egy egy vadbarom is.
ideje kiadni az útját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!