Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti fizetnétek a szexért?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy nagyon vonzó férfinak, aki ismeri a női testet, meg különleges technikákat is tud, így az együttlét vele egyenesen egy felejthetetlen élmény.
Nem is feltétlenül dugásra gondolok, hanem akár csak masszázsra meg kézimunkára.
2017. okt. 17. 14:48
1/5 anonim válasza:
Fizetni? Nekem szoktak inkabb fizetni a pasik :)
2/5 anonim válasza:
Gondoltam már rá, csak kíváncsiságból és szerintem ki is fogom próbálni még idén. Csak egy új élmény lenne, miért ne? Nyilván olyat választok aki bejön, beszélek vele telefonon és ah megvan a szimpátia akkor miért ne?
3/5 anonim válasza:
Nem, mert minek?! Nincs ekkora pangás.
4/5 anonim válasza:
Én nem, de nem azért, mert szexről van szó, hanem mert előbb-utóbb valószínűleg ingyen is hozzájutnék valakihez, pénzt kiadni meg nagyjából mindenre sajnálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!