Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ha ultimátumot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha ultimátumot adok a barátnőmnek, hogy amennyiben nem hajlandó az orális kényeztetésre, akkor szakítok vele, ez pozitív eredményre vezethet?

Figyelt kérdés
Nincs más ötletem már, hogyan vegyem erre rá. Pedig tőlem szívesen és élvezettel fogadja a kényeztetést, nem értem ő miért nem hajlandó rá.

2017. okt. 17. 07:46
1 2
 11/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
91%
Végülis így biztosan nem kell majd szakítanod vele. Vagy azért, mert "tökös" csaj és úgy hajít ki, mint a macskát sz*rni, vagy azért meg végül megalázkodik.
2017. okt. 17. 08:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő fog előbb lelépni.
2017. okt. 17. 09:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez két dolog miatt is problémás:

1.: A lány önző és csak az ő kényelme érdekli,avagy nem szerette soha az orált viszonozni és ez egy hatalmas gond egy ilyen kapcsolatban.

2.: Olyanra akarod rávenni amit vagy nem fog megcsinálni,vagy megteszi de se te,se ő nem fogjátok élvezni.

Szerintem ezekből kifolyólag próbáld vele finoman megbeszélni,hogy neked ez egy fontos örömforrás,és ha ő élvezi,akkor tudhatná,hogy te is élveznéd,valamint,hogy neked ez a része is alap dologa szexben. Ha ez az utolsó beszélgetés sem segít akkor nem illetek össze,nem egymással kell lenbetek.

2017. okt. 17. 09:37
 14/18 anonim ***** válasza:
97%

# 7/13 Lehet hogy te, szexuális tárgynak tekinted magad.

Voltam kb 50 nővel, majd fele, nem szerette a orált. Volt közöttük, akit kényszerített az előző párja és lehányta a pasit. Ennek mi értelme?

Az a nő, aki nem saját örömére teszi, az csak egy szexuális tárgy. Azt, bármikor be lehet lökni az ágyba. Mert ki kell szolgálni a pasit szexuálisan. Az a nő, aki ezt hagyja, meg is érdemli.

A kérdező, zsarolással rákényszeríti, egy idő után, semmi szex nem lesz. El jut odáig a nő, szex, egyenlő orál, amit utál, tehát nem kívánja a szexet. Lesz belőle egy lelkileg megnyomorított nő, aki utálja a szexet. Kis önbecsülése lenne a kérdezőnek, hagyná a nőt és keresne olyat, aki odáig van az orálért.

2017. okt. 17. 10:19
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
#14 erről beszélek én is. Ne erőltesse rá a lányra, hanem keressen egy egészséges szexualitású nőt. Szerintem az orál annyira szerves része a szexnek, hogy amelyik nő nem élezi, azt ilyen "csak sötétben és csak egy pózban szexelek, de azon is essünk túl hamar" típusú prüdériának képzelem, az ilyen inkább vonuljon zárdába...
2017. okt. 17. 10:30
 16/18 anonim ***** válasza:
13%
Ha tőled "élvezettel fogadja", ő meg képtelen rá, akkor elég önző, beképzelt egy csaj lehet. Első lépésben te se csináld, ha ebből nem eszmél rá, akkor kuka.
2017. okt. 17. 10:51
 17/18 anonim ***** válasza:
32%

Miii, ultimátum?

Verd szájba ha nem akarja.

2017. okt. 17. 12:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Állj a sarkadra és légy FÉRFI! Mi az hogy nem hajlandó???? Old meg! Csak keményen, mint egy igazi férfi!
2017. okt. 17. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!