Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha ultimátumot adok a barátnőmnek, hogy amennyiben nem hajlandó az orális kényeztetésre, akkor szakítok vele, ez pozitív eredményre vezethet?
Figyelt kérdés
Nincs más ötletem már, hogyan vegyem erre rá. Pedig tőlem szívesen és élvezettel fogadja a kényeztetést, nem értem ő miért nem hajlandó rá.2017. okt. 17. 07:46
1/18 anonim válasza:
Miért akarod rávenni? Neked annyira fontos, akkor keressél olyan nőt, aki szívesen csinálja.
Ezek szerint, te a barátnőd, nem szereted, csak magad. Akit szeretek, nem akarom olyanra rávenni, amit ő nem szeret.
2/18 anonim válasza:
Az ultimátum hülyeség. Csak azt bizonyítja, hogy nem szereted a párod. Beszéld meg vele, hogy te szeretnéd, és ennyi. Nagyon max te se csináld neki
3/18 anonim válasza:
#1 én még nőként is azt mondom, hogy ilyen lánnyal nincs értelme együtt lenni, te kényezteted, de ő nem hajlandó viszonozni? Ez mi, ha nem önzőség? Ha valakit szeretek, akkor szeretem kényeztetni is. Keress egy olyan lányt, aki nem prűd és örömmel csinálja.
4/18 anonim válasza:
askk ő meg ultimátumot ad neked h amennyiben egy szexkor min 3x nem viszed el a csúcsra, nyelv emg ujjak nélkül, akkor szakít veled.
nem tudom melyikőtök lenne hamarabb szingli :D
te kis te....:D nemhogy örülnél h van egy csajod aki megbecsül és szeret.
5/18 anonim válasza:
Lehet hogy nő vagy, de amit nem szeretsz, utálsz, jó az neked ha arra kényszerítenek? Nem vagyok már gyerek, volt kapcsolatom jó pár nővel. Mindenkinek van, amit nem szeret. Kicsit is érzek valamit a nő iránt, nem kérem azt amit nem szeret. Ennyi erővel, az utcán is elkaphatok egy nőt, nem szereti, de azért megfektetem.
6/18 anonim válasza:
Én is önzőségnek tartom a lány hozzáállását, és szerintem inkább ő az, aki nem szeret annyira, máskülönben csinálná. Sokan tartják ezt gusztustalannak, de szerintem egyáltalán nem az, és ha az alapvető higiéniát betartja az ember, nem látom be hogy miért kellene ezt megtagadni attól, akit az ember elvileg szeret. Csakis azért, mert nem szeret. Annyira kegalábbis, hogy megtegye neked. Az ultimátum kicsit erősnek tűnik számomra, de azt mindenképpen jelezd finoman de határozottan, hogy neked erre igényed van, és egyoldalúnak érzed hogy ezt nem kapod meg tőle. Ha egy idő után sem változik a helyzet, gondolkodj a szakításon.
7/18 anonim válasza:
#5 lehet, hogy valamit nem kimondottan szeretek csinálni, de ha szeretem a párom és tudom, hogy vágyik rá, akkor megteszem. Persze bizonyos kereteken belül. Orális szexről beszélünk, semmi extrémre nem kérte, minthogy mélytorkozza le, vagy análozzanak. Szerintem ez tök alap dolog, nemis tudnám elképzelni nélküle a szexet és a kérdező helyében tuti keresnék mást. Hacsak nem akar úgy élni évekig, hogy nincs orál.
8/18 anonim válasza:
A legtisztább, ha szakítasz vele. Ez nem fog működni.
9/18 anonim válasza:
Tapasztalatom az, hogy az a lány, aki magától nem csinálja, akit úgy kell erre rávenni, ha egyáltalán lehet, az egyrészt önző, másrészt ha sikerülne is rávenni erre, mindig ímmel ámmal fogja csinálni, igazi köszönet nem lesz benne, és ha alkalma adódik rá, el fogja sunnyogni a dolgot. Nem tudom hogy segít e bármit is az ultimátum, lehet ő fogja mondani erre, hogy oké, akkor legyen vége...
10/18 anonim válasza:
Hat soha nem fog elvezettel szopni, az fix. Neked kell eldonteni, hogy ez eleg-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!