Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni, hogy én is kapjak "olyan" képeket?
Figyelt kérdés
Itt mindenhol azt olvasom, hogy már mindenki kapott nem is 1x, meg lányok bevallása is, hogy már annyi embernek küldtek, hogy már ők sem tudják mennyinek én pedig még sosem kaptam.
Kérni kértek már, de kijelentették, hogy ők nem fognak küldeni.
19 éves szerintem értelmes és nem is ronda pasi vagyok. Lányok, hogy választjátok meg, hogy kinek küldtök és kinek nem ?
Nagyon szeretnék már mostmár csak azért is kapni olyan jellegű képet, de nem tudom, hogy csavarjam a beszélgetést, hogy oda kerüljön :D
2017. okt. 16. 18:23
11/19 A kérdező kommentje:
nekem meg Qui-Gon Jinn :D
2017. okt. 16. 19:30
12/19 A kérdező kommentje:
a Harry Potterben
2017. okt. 16. 19:33
13/19 anonim válasza:
Az égvilágon semmit nem kell csinálni, küldik maguktól.
14/19 anonim válasza:
én csak olyannak küldtem, akibe szerelmes voltam, de akkor is csak azért, mert még éretlen voltam. bármilyen idegennek nem küldenék soha, és szerintem senki más sem..
15/19 A kérdező kommentje:
Akkor, ha valaki azt mondja, hogy idegennek küldött/idegentől kapott hazudik ?
2017. okt. 16. 19:36
16/19 anonim válasza:
Nem hazudik, én is kaptam már. De először az enyémet látták. :) Többségében. Volt innét is régebben, volt anotalkon meg volt skype-on.
17/19 anonim válasza:
Ez így már megfelel, te kis huncut?! :)
18/19 anonim válasza:
Nekem megfelel te kis puncus. :)
19/19 anonim válasza:
Max face,vagy egyéb olyan elérhetőségen küldenék ahol lehet kamerázni,hisz honnan döntsem el hogy aki küldözgeti nem egy proli csávó.
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!