Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú/srác/pasi/férfi, aki szeret olyan nővel lenni, aki parancsolgat neki aznágyban?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy dominával, aki esetenként akár meg is üti, alázza, hanem úgy, hogy szereti kiszolgálni a nő igényeit. Hogy a saját kielégülése másodlagos, kizárólag azzal foglalkozik, amit “parancsba kap”.2017. okt. 16. 17:41
1/5 Diavolino44 válasza:
Azt gondolom, ahogy van kinley skala a bisexulaitas meresere. Ugy ez a koncepcio atultetheto a nemi szerepekre is. Van aki enyhen sub van aki enyhen dom, van aki erosebben. Te most leirtal egy enyhen sub ferfit. Tuti van ilyen, csak ki kell puhatolni.
En pl enyhen dom vagyok, szeretem erezni azt, hogy iranyitok az agyban, durvabb szex, hajhuzas, fenekpaskolas, apro harapasok nyakon, lefogott kezek, enyhen szoritott torok,stb. mind olyan dolgok amiket szeretek csinalni egy novel az agyban, de mar meguti arcon vagy lekopni ezek mar nekem tul mennek az en hataraimon. Olyan partnert kell talaj akivel ez egyezik, bar annyiban igazad lehet, hogy aki sub ferfiba, az altalaban erosen az szokott lenni.
2/5 anonim válasza:
Az valami csicska lehet.Nem lehet összeegyeztetni két ént.Vagy komoly személyiségzavar van a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!