Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nok tisztaban vannak azzal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nok tisztaban vannak azzal a tudattal hogy a pasikat izgatja amikor egy no bepucsit es feltarul az egesz hatso resz? A popsi formaja, popsilyuk, punci?

Figyelt kérdés

2017. okt. 16. 14:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
# 9 Semmit ok nélkül? Hiszti? Ruha és egyéb felesleges kacat vásárlás?
2017. okt. 16. 15:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A hisztinek is oka van. Valamit el akarunk érni vele, vagy szimplán tényleg csak megbántottak minket. Sokszor a hiszti sem alaptalan.

Hozzáteszem, nem igazán szoktam hisztizni.

Ruhavásárlás? Könyörgöm! Ha lyukas, '50-es évekbeli farmerben járkálnánk a kutya sem nézne meg.

Az új ruha feldobja a kedvet, magabiztosabbá tesz. Én legalábbis sokkal csinosabbnak érzem magam egy új ruhában. Ennek ellenére nem vagyok pláza 3,14csa, nem veszek minden hónapban új ruhát. Nem is telik rá.

2017. okt. 16. 16:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze... Barátom jelenlétében direkt egyenes térddel hajolok le mindenért, tangában. Tudom, hogy izgatja, ha pucsítok. Altalaban oda szokott jönni hogy mit szeretnék elérni? :D
2017. okt. 16. 16:48
 14/16 A kérdező kommentje:
13as gondolom pont ot szeretned elerni :)
2017. okt. 16. 21:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Persze. Tudatosan használom az adottságaimat a pasim előtt. ;)
2017. okt. 16. 22:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Eddig nem tűnt fel.
2017. okt. 18. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!