Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyugati téri aluljáróból nem éri meg fizetős lányt szerezni éjszakára, mert azok mind lepukkantak?
Figyelt kérdés
Minap jártam a Nyugati aluljáróban és nagyon meglepődtem mert egy kis aranyos fiatal aránylag csinos lány ment oda férfiakhoz szexuális célzattal, vajon az összes nő borzalmas ott vagy azért érdemes onnan lányt szerezni északára?2017. okt. 15. 00:12
1/6 anonim válasza:
elvétve akad fiatal aranyos lány is, de védekezés kötelező!
2/6 anonim válasza:
Az egyetlen hely ahol megszólitanak a csajok
4/6 anonim válasza:
Szerintem igenytelenek azok a csajok. A jo uzlet szajhagyomany utan terjed nem leszolitgatassal. Inkabb kihagynam.
5/6 anonim válasza:
Ott leszolítanak a lányok? Mesélj kérlek :D
6/6 anonim válasza:
Nem árt, ha elkísér egy komplett orvosi stáb is, a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!