Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a síkosító használata?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl jártas a szexben, pedig már több mint 2 éve van barátom, de nekem ő volt az első, így tényleg tapasztalatlan vagyok. Sokszor gondolkodtam azon hogy esetleg kipróbálhatnánk a síkosítót, szívesen csinálnám úgy az orális szexet is, pedig attól nagyon félek, hogy jó lesz e a páromnak vagy sem. Illetve hogy nekem milyen lesz. Ti csináltátok már így? Vagy orális szexnél ez nem jó? Az is érdekelne, hogy sima szexnél milyen érzés vele?2017. okt. 14. 23:01
1/4 Ypszilon1980 válasza:
Sokkal jobb szexnél, főleg ha a nő nem tud megfelelően benedvesedni vagy nagyon szűk. Orális szexhez vannak olyan síkosítók, amik ehetőek, ízesítettek. A barátnőmnél alkalmaztam sokszor, bár orális szexnél nem sok értelmét látom, maximum új élmény, újítás. Viszont nagyon édes az ízesített szerintem és ragad utána mindened.
Én a testét kentem be régen és úgy élvezetesebb az előjáték. Nekem volt olyan barátnőm, akinek égő érzés volt, valószínűleg érzékeny rá vagy allergiás.
Érdemes kipróbálni, van aki nem szereti egyébként.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2017. okt. 14. 23:45
3/4 anonim válasza:
Nemi izgalom nélkül lesz nedves a terep. A pasinak jó mert becsusszan.
Nekem szar mert semmi vágy nem indult meg bennem.
Attól hogy nyom egy adag síkosítót a bejárathoz nég nem izgulok fel
4/4 anonim válasza:
Mi sexnél használtuk az állaga jó volt de utáltam hogy ragadtam tőle ő akkor is ha kinyalt szerintem nagyon édes volt és nem jött be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!