Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés a síkosító...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés a síkosító használata?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl jártas a szexben, pedig már több mint 2 éve van barátom, de nekem ő volt az első, így tényleg tapasztalatlan vagyok. Sokszor gondolkodtam azon hogy esetleg kipróbálhatnánk a síkosítót, szívesen csinálnám úgy az orális szexet is, pedig attól nagyon félek, hogy jó lesz e a páromnak vagy sem. Illetve hogy nekem milyen lesz. Ti csináltátok már így? Vagy orális szexnél ez nem jó? Az is érdekelne, hogy sima szexnél milyen érzés vele?
2017. okt. 14. 23:01
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:

Sokkal jobb szexnél, főleg ha a nő nem tud megfelelően benedvesedni vagy nagyon szűk. Orális szexhez vannak olyan síkosítók, amik ehetőek, ízesítettek. A barátnőmnél alkalmaztam sokszor, bár orális szexnél nem sok értelmét látom, maximum új élmény, újítás. Viszont nagyon édes az ízesített szerintem és ragad utána mindened.

Én a testét kentem be régen és úgy élvezetesebb az előjáték. Nekem volt olyan barátnőm, akinek égő érzés volt, valószínűleg érzékeny rá vagy allergiás.

Érdemes kipróbálni, van aki nem szereti egyébként.

2017. okt. 14. 23:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2017. okt. 14. 23:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nemi izgalom nélkül lesz nedves a terep. A pasinak jó mert becsusszan.

Nekem szar mert semmi vágy nem indult meg bennem.

Attól hogy nyom egy adag síkosítót a bejárathoz nég nem izgulok fel

2017. okt. 15. 02:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi sexnél használtuk az állaga jó volt de utáltam hogy ragadtam tőle ő akkor is ha kinyalt szerintem nagyon édes volt és nem jött be
2017. okt. 15. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!