Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, csajok! Voltatok már úgy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, csajok! Voltatok már úgy?

Figyelt kérdés
Voltatok már úgy hogy nem bírtatok magatokkal és egymásnak estetek baráti társaságban párként? Nyaralóban zuhany alatt stb? Vagy ha szingli voltál elvonultál mert előjött a szuksèg? Amikor egyszerűen kell csinálnod!! Kort irjatok pasi/csaj kor ;) őszintén
2017. okt. 14. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
volt. toltunk egy négyest. 25F
2017. okt. 14. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Többször is előfordult már, hogy félre kellett vonulnom :D
2017. okt. 14. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Volt. Szilveszteri buli után reggel párommal elvonultunk egy üres szobába és csináltuk.
2017. okt. 14. 20:48
 4/8 Ramone ***** válasza:
100%

Születésnapot ünnepeltünk a lány apjának és kerestük az ürügyet hogy legalább kicsit együtt legyünk mert távkapcsolat volt

Aztán egy óvatlan pillanatban belibbentünk a szobába és kb őt perc alatt lerendeztük egymást mert nem kellet több

Mikor visszaèrtünk akkor senki semmit nem sejtett csak az apja somolygott hja öreg róka nem vén róka..

2017. okt. 14. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Volt ilyen akit érdekel mesélek :)
2017. okt. 14. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Mesélj
2017. okt. 14. 23:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Volt. Nem párommal történt, a házibuliban szedtem össze valakit. Én ott le is zártam a dolgot, ő még üldöz a szerelmével és a randikkal.
2017. okt. 15. 07:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt, többször is, az akkori párommal. Buliban, baráti nyaraláson ilyesmi. Szerintem levágták a többiek, de vmilyen szinten ez tetszett is. Rajtam kívül egy csaj volt a társaságban, a többiek szingli pasik voltak....
2017. okt. 15. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!