Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők felizgulnak ha a férfi házimunkát végez?
Arra lennék kiváncsi, itt mennyire gyakori h a nők ha látják a férfit mosogatni, takaritani stb akk szexuális vonzalmat éreznek?
Velem nemrég fordult elő h felmostam és nézte a nő aki volt nálam, aztán utólag irta h teljesen rám gerjedt közben Oo
9-es
Igen "alap kéne hogy legyen"
Szerinted az? Én alapból vagyok ilyen és ezért szeret a párom is mert korábban nem tapasztalt ilyet. Kérdezd meg a legtöbb nőt mi a vélemyénye ezen a téren a férfiakról. Rendkívül rossz lesz a kép és nem alaptalanul.
A környezetemben 10 párból 9 helyen a férfi hozz nem érne házimunkához. Attól hogy egy üveg sörrel pöffeszkedik meg vagyokat fingik a TV előtt még nem lesz férfias egy nő szemében.
Mindenki azt a munkát végezze, amit el tud látni (szellemileg és értelmileg), ne próbáljuk átlépni a korlátainkat, de lealacsonyodni is csak INDOKOLT esetben szabad. Pl ha a nő többet dolgozik,akkor a férfitől elvárható a mosogatás (női munka).
De ha a nő valami drabális gorilla és munkanélküli is, akkor nyugodtan nyírhat füvet, vagy betonozhat.
Illetve mégvalami: Mivelhogy a munka közben gondolom mérséklődött a beszélgetés mennyiség és tartalom, valamint nem volt szemkontaktus, ezért szégyenérzet nélkül tudott stírölni,és minimális kommunikáció mellett volt kapacitása fantáziálni.
Amúgy is bejössz neki tehát! Ha értékesek voltak,akkor kérem a zöld kezet
Régebben a #7eshez hasonló élményeim voltak. Volt olyan kapcsolatom aki hazajött a munkából és három fogásos vacsival vártam fehér napraforgós kötényben forogtam a konyhában, annyira meghatódott, hogy a táskáját letéve elém térdelt hálából- amit nem fogadtam el mondván ha a gyorsétteremi megoldások híve lennék akkor egy "mekis zacsival várlak"
Jelenleg a feleségem megszokta hogy főzök heti 3-4 alkalommal látható módon nem hálás érte mert alapnak tekinti.
A porszívót ritkán fogom meg, talán éppen ezért működő afrodiziákum :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!