Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok, ha a 25+ éves barátnőtök közölné veletek, hogy nem volt még pasival?
Figyelt kérdés
Jó, mondjuk 30 éves még nincs azért.2017. okt. 13. 22:43
1/16 anonim válasza:
Különleges érzés lenne így lefeküdni vele először.
2/16 anonim válasza:
Hányszor teszed fel még ezt a kérdést? :D
Menj, élj, kalandozz, veszd el valakivel. Túlságosan rácsavarodtál erre a témára már... bele fogsz őrülni.
Az a baj, aki ennyi ideig egyedül volt, túlságosan hozzászokik az önállósághoz, nagyon nehezen engedsz magadhoz közel bárkit is. Egyfajta töviskoszorú ez már.
Kicsit lazulj le és ne görcsölj ennyit ezen. Nőként ez sokkal kevésbé probléma... férfiként már rég a periférián élnél menthetetlenül.
3/16 anonim válasza:
Semmi gond nem lenne. Még örülnék is neki.
4/16 anonim válasza:
Én örülnék neki ha én vezethetném be a gyönyörök és az élvezetek birodalmába :)
5/16 anonim válasza:
Azt, hogy itt az ideje. És elhívnám filmezni.
7/16 anonim válasza:
Papuskàm elnèzted a kategóriàt ez nem a homo rèszleg
8/16 anonim válasza:
25+os szűz?ràadàsul nő? Ritka mint gyk-s kèrdès Kolompár Achillesz vàlasz nèlkül
9/16 anonim válasza:
Utolsó, best of :Ddddd
Miguel is mindjárt ír :)
10/16 anonim válasza:
Szerintem amúgy 2-3 ember pörgeti az egész gyk-t, + kamuprofilok... és 2-3 ember teszi fel ugyan azokat a kérdéseket hétről hétre.
Kéne egy Rémségek Cirkusza GYK találkozót szervezni... jól ellennénk, lehet jönni plüssállat jelmezben is. Én leszek a mackó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!