Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézi meg a férfi más nők fenekét, amikor együtt sétálunk?
Én sosem teszek ilyet.
Van feleségem és szeretem, más nő nem érdekel szexuálisan. Persze ha egy szép nő jön szembe akkor én is ránézek, de csak az arcára és azt sem feltűnően. Szerintem tiszteletlenség más nő után forgolódni, amikor ott van melletted a társad!
Marhára nem azt mutatod ki ezzel, hogy szeretnéd...
én a szememmel felfalom a nőt, azonnal levetkőztetem vele és megdugom...
hát én már csak ilyen vok
#3 vagyok.
Nem az a baj, hogy megnézed, ha egyedül vagyok és egy nagyon szép nőt látok, én is megnézem. De gondolj bele:
A hőn szeretett nővel kézen fogva sétálsz az utcán, amikor szembe jön egy formás seggű szőke, te meg utána fordítod a fejedet és megnézed hátulról.
Szerinted mit érezne melletted az a személy, aki úgy tudta, ő jelenti neked a mindenséget? Nem arról beszélünk, hogy akit megnézünk azt ágyba visszük, hanem arról, hogy hatalmas tiszteletlenség a társaddal szemben, ha az ő jelenlétében bámulsz meg egy nőt.
Kápízs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!