Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek alig van melle, az miért rakja ki?
Nem tűnik nevetségesnek, hogy a semmit akarja kirakni?
Félreértés ne essék, nekem is kis mellem van, és néha szégyellem is, ezért soha nem tenném ki.
Valószínűleg nevetségesen nézne ki...
Szerintem vannak "megmutatós" ruhadarabok,amikben nagyon jól mutatnak a kisebb mellek.
És kifejezetten előnytelenül állnak a nagymellű nőknek.
Lehet en vagyok lemaradva, de lövésem sincs, hogy rak ki valaki egy kis mellet. :D Nekem is kicsi a mellem, mondjuk én örülök is neki. De ha felvennek valami dekoltáltabb felsőt, akkor nem sok minden latszana, csak a mellkasom. :'D Vagy nem tudom esetleg push up melltartó mennyit dob rajta, de nem hiszem hogy jelentoset, szóval számomra továbbra is homály. :D
10L
Szerintem meg az önértékelési problémáiddal kezdjél valamit.
Úgy kezdetnek. Nekem is kis mellem van, mégis veszek fel dekoltáltabb felsőt néha, mert nőiesebbnek érzem magam benne, mégha nincsi s nagyon mit kiemelnie.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!