Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek alig van melle, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek alig van melle, az miért rakja ki?

Figyelt kérdés

Nem tűnik nevetségesnek, hogy a semmit akarja kirakni?

Félreértés ne essék, nekem is kis mellem van, és néha szégyellem is, ezért soha nem tenném ki.

Valószínűleg nevetségesen nézne ki...

2017. okt. 12. 20:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem sokkal jobb, mintha rejtegetné..
2017. okt. 12. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is nevetséges, de teljesen mindegy, h mekkor. Talán a kis melle esetében azért gázabb, merr tényleg mit mutogat a semmin...
2017. okt. 12. 22:45
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
nem az a gáz, ha kiteszi, hanem ha úgy teszi, hogy 3 mérettel nagyobbnak látszódjon!
2017. okt. 12. 23:31
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
Azért teszi ki, hogy én is tudjak miben gyönyörködni, főleg, ha nem akarja nagyobbnak mutatni, mint amekkora😃 sajna kevés ilyen lány van..
2017. okt. 12. 23:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vannak "megmutatós" ruhadarabok,amikben nagyon jól mutatnak a kisebb mellek.

És kifejezetten előnytelenül állnak a nagymellű nőknek.

2017. okt. 13. 00:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Lehet en vagyok lemaradva, de lövésem sincs, hogy rak ki valaki egy kis mellet. :D Nekem is kicsi a mellem, mondjuk én örülök is neki. De ha felvennek valami dekoltáltabb felsőt, akkor nem sok minden latszana, csak a mellkasom. :'D Vagy nem tudom esetleg push up melltartó mennyit dob rajta, de nem hiszem hogy jelentoset, szóval számomra továbbra is homály. :D

10L

2017. okt. 13. 08:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Jajj elírtam. 19/L :D
2017. okt. 13. 08:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem meg az önértékelési problémáiddal kezdjél valamit.

Úgy kezdetnek. Nekem is kis mellem van, mégis veszek fel dekoltáltabb felsőt néha, mert nőiesebbnek érzem magam benne, mégha nincsi s nagyon mit kiemelnie.

28n

2017. okt. 13. 10:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Nincsenek önértékelési problémáim attól, hogy nem öltözö kihívóan. De köszi, hogy aggódsz. :D Lehet nőiesen öltözni anélkül is, hogy kiraknám a nemlétező mellem. Például egy ing-szoknya, vagy egy testhezálló garbós felső szerintem ezerszer jobban néz ki. Mondjuk ez nyilván alkati kérdés is, meg ízlés kérdése. Bár nem értem miért kell személyeskedni, én sem zsákot húzok magamra attól, hogy nem úgy nézek ki mint egy sokat megélt örömlány. :D
2017. okt. 13. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!