Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lany meg aki utalja az orált? Marmint ha neki csinaljak!
Figyelt kérdés
N2017. okt. 11. 16:41
1/8 anonim válasza:
Én imádom, mert a párom istenién csinálja!
20L
2/8 Sunshinedoll válasza:
Én úgy voltam vele, hogy meh, elmegy, de nem nekem való. Aztán találtam olyan partner(eke)t, aki(k) jól csinálja(ák).
Szóval én azt vallom, ha valaki nem szereti, akkor még nem volt jó partnere :D
3/8 anonim válasza:
Eleinte nem volt annyira a kedvencem, de nagyon megszerettem azóta. Jó partner a titka :)
19L
4/8 A kérdező kommentje:
Hat en viszketek utana lent, tobbszor elofordult hogy fertozest kaptam...gondolom mert nem volt tiszta a szaja vagy ettol nem lehet?!
2017. okt. 11. 17:51
5/8 anonim válasza:
Van.
Ha nem szereted, ne engedd, ne kérd.
Keress olyan pasit, aki nem szeret adni, csak kapni.
Probléma megoldva! :)
6/8 A kérdező kommentje:
En amiatt nem szeretem mert mindig lett utana valami huvely irritaciom
2017. okt. 11. 18:28
7/8 anonim válasza:
Nem utálom, de nem is vagyok oda érte, nem igénylem minden alkalommal.
8/8 anonim válasza:
Nem tudom.
Ceretem ha csináljuk.
" Fertőzés ", ha volt is, az már lappangott ott, a nyál rásegíthetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!