Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vidéki pasik! Ti hol csajoztok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéki pasik! Ti hol csajoztok?

Figyelt kérdés
Ha egy kisvárosban laktok , ahol kb egy kocsmán kívűl nem sok lehetőség van, akkor hol csajoztok? Felmentek pestre? Vagy ott ahol laktok kerestek valakit?
2017. okt. 10. 16:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Gondolom a jócsajok nagyrésze más városban tanul és kollégiumban lakik. Szóval csajozz a busz-/vasútállomáson péntek délutánonként :)

...de manapság már ott a net, ha ismerkedni akarsz.

2017. okt. 10. 17:00
 2/13 anonim ***** válasza:
És kocsmán belül sincs több lehetőséged? Pedig a helyi késdobálók messzeföldön híresek az igényes nőkről...😁
2017. okt. 10. 17:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A gémeskútnál. Kifigyelem, amikor vizet húz egy menyecske, megállok mellette a 4 lovas szekeremmel, megpödröm a bajszom, kurjantok egyet, hogy "E! Maga olyan csinos nő-e! Blokkolnám!" Oszt' annyi, már pattan is fel mellém a bakra.

Te hülye állat, tényleg azt hiszed, hogy vidéken semmi más nincs a kocsmákon kívül? :D Azt ugye tudtad, hogy vannak már aszfaltutak is? :D

2017. okt. 10. 17:13
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem pasi vagyok :D Csak imádom a vidéki palikat, és kiváncsi vagyok merre fele lehet őket elkapni.
2017. okt. 10. 17:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja akkor te nem is vidéki vagy? Ebben az esetben Pesten marhasok vidéki pasi van :D
2017. okt. 10. 17:20
 6/13 anonim ***** válasza:
...mert ugye ott tanul vagy dolgozik.
2017. okt. 10. 17:20
 7/13 anonim ***** válasza:

Hol lehet őket elkapni? A pajtában, mikor éppen ganézzák az ólat.

Mit imádsz a vidéki palikban? Mitől másak, mint a városi palik?

Azt hiszed ez Amerika? Ahol a vidéki srácok cowboy kalappal, meg western csizmában rikkantanak le a lóról és ügetnek el veled a naplementébe?

2017. okt. 10. 17:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Én vidéki vagyok, de azért nem lasszóval, lepkehálóval, szakajtóval és karikás ostorral és vasvillával kell elkapni.
2017. okt. 10. 17:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Esetleg szingli csajok Debrecen mellől?
2017. okt. 10. 17:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is vidéki vagyok, de nem az a tipikus szarrágó fajta
2017. okt. 10. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!