Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudom beindítani a barátomat?
Figyelt kérdés
Ő az első szexuális partnerem, és nemrégiben elkezdett antidepresszánst szedni, ami libidócsökkenéssel járt. Viszont azt mondta, ha nem csak annyit mondok, hogy "na gyerünk dugjunk" akkor ő is beindul és nincsen probléma. De nem tudom hogyan kéne beindítani, mert eddig mindig ő kezdeményezett. Üljek nemvártan az ölébe? Vagy csak fogdossam? Srácok, ti mit találtok szexinek? :(2017. okt. 9. 19:45
1/7 anonim válasza:
Mielőtt szexbe kezdtél volna, fel kellett volna nőni...
Simogasd, ne csak a kukit, a testét is, a combja belső felét. Markold meg a fenekét.
Simítsd, vagy puszilgasd végig a gerincét.
Masszírozd meg.
Rengeteg dolog van, ami egy pasinak bejön. Csak próbálgasd, látni fogod mi az, ami eredményes....
3/7 anonim válasza:
Ja fogdosd, vezesd fel a dolgot, akár találja ki a viselkedésedből magától, hogy most mik akarsz, esetleg öleld át, simulj hozzá, súgj valamit a fülébe, illetve csókolgasd nyaktól lefelé...
4/7 anonim válasza:
Amúgy ha az antidepresszáns libidócsökkenést okoz, lehet mondani a pszichiáternek, és megpróbál fölírni egy másik fajtát, hátha azzal nem lesz gond.
5/7 anonim válasza:
Alig használt önindító ugyanitt eladó.
6/7 anonim válasza:
Én mindig odamegyek, es elkezdem simogatni magamat. Egybol beindul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!