Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan erte el es hany evesen elete legnagyobb orgazmusat? Lanyok es fiuk valasza is johet.
Hmm biztos nincs is annal jobb mint egy reszeg alkoholszagu csajnak a buliban savanyura izzadt pucket szopogatni meg a pallott segget ujjazni :D
Amugy nekem a furdokadban szokott a legnagyobb lenni. Valahogy ameleg viz ellazit...
Egy kicsit vastagabb lánnyal voltam, hétvégi kaland.
Ő hanyatt feküdt, én a lábai közé térdeltem és fölé hajoltam. Néhány percig kőkeményen pumpáltam, majd kihúztam belőle és a hasára, a melleire élveztem. Akkora adagot azelőtt se és azóta se produkáltam... nagyon beindított. :D
#2 :D
Nekem akkor van hatalmas orgazmusom, ha a fenekemet dugják, puncimba egy vibri van és közben a csiklómat is izgatom.
Ketten szoptak egyszerre. Az egyik tovig rajta a masik a heremet szivta. S torkosnak a melyere elveztem.
40f
Lovagoltam, és közben ujjazta a fenekem az exem. Nem tudom hogy csinálta, de sorozatos orgazmusom lett tőle, ami azelőtt se és azután se fordult elő többet. Az durva volt. Lehet az volt a hüvelyi orgazmus, mert ilyen velem nem nagyon szokott történni egyébként. 21 voltam azt hiszem.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!