Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi okozta eddig életetek legnagyobb orgazmusát?
Szerintem a csajok kb felének ez:
Sajtmártásos csirkemell csíkok saláta ágyon.
Egészséges, jól néz ki és állati fonom. Feltéve hogy normálisan meg tudják csinálni...
Amikor párommal bevadultunk, és lovagló pózban elkezdte a fenekemet is ujjal izgatni...na akkor majdnem elájultam... :)
Mondtam neki, hogy ki kéne próbálni a vibrátort egy ilyen szituban, de nem akar belemenni... Pedig tutira jó lenne mindkettőnknek! :)
31N
1: :)
2: Ajánlom a vibrátort, nekünk is van, nagyon hatalmasat tud dobni az orgazmuson, de ajánlom a jobb minőséget, az olcsók csalódást tudnak okozni
3+4: És miben volt különleges az az önkielégítés? Vagy csak simán egy átlagos nap volt csak valahogy nagyon jól sikerült?
#3 vtam
Párnával történt, azzal tudok a legnagyobbakat élvezni, sajnos ennek meg is van a hátránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!