Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy reagálnátok ha a barátnőtök mondja az előző barátjának volt a legnagyobb?
Figyelt kérdés
Nem volt túl jó érzés hallani mikor mondta hogy: "neki volt a legnagyobb, jó nagy és vastag"... Most ez lesz a fejembe, erről álmodozik vagy mi? Idegesítő ez, nekem 15-16cm között van hosszra és 4.5cm széles, szerintem ez se annyira kicsi, inkább átlagos, de még így is rosszul érzem magam. Ti túl tennétek ezen magatokat könnyen?2016. febr. 28. 12:26
1/19 Igen, én vagyok! :) válasza:
Attól függ, miért mondta.
2/19 anonim válasza:
Anyit mondanék, gondolom annyival nagyobb f@$z is volt a csávó :P
3/19 anonim válasza:
Ha dicsekvésből mondaná, akkor visszaküldeném hozzá.
4/19 A kérdező kommentje:
Ismerem azt az exét, 1x beszéltem vele, normális, valahogy felmerült a srác mikor feküdtünk és mondta.. De elvagyunk, és mondta is hogy a méretem teljesen normális, nem ez szerint választ és ne foglalkozzak ezzel, szóval korrekt, tényleg nem kéne ezen törnöm magam
2016. febr. 28. 12:35
5/19 anonim válasza:
Ez kb olyan, mintha te azt mondanád, hogy az előző barátnődnek volt a legszűkebb puncija. Sőt még rosszabb is.
6/19 anonim válasza:
Ha csak megemlítésként mondta, akkor ne gyötörd magad rajta.
7/19 A kérdező kommentje:
Amúgy a 2 ujjam is elég soknak tűnt neki, nem volt valami tág
2016. febr. 28. 12:50
8/19 anonim válasza:
hát azért mondta mert egy r*b*nc
9/19 anonim válasza:
hát nem vmi kedves, de lehethogy 1-2centivel volt nagyobb az előző. 20asok nincsenek minden utcában szal nem arra kéne számítani hogy akkorája volt.
10/19 A kérdező kommentje:
Hát szexig nem jutottunk el, majd utána meggondolja magát szerintem...:D mármint hogy ilyeneket mondjon, én se vagyok túl kicsi, de nagy se, csak kicsit szűknek tűnt
2016. febr. 28. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!