Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bírjátok szex nélkül, ha van rá lehetőségetek?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék még kapcsolatot, pár éjszakára meg nem akarok senkivel semmibe belebonyolodni, viszont már azt érzem, kezdek megőrülni. Lehetőségem lenne olyannal, aki bejön, nem is egyel, csak kapcsolatot nem szeretnék velük. Ti hogy bírjátok az ilyen helyzetet ki?2017. okt. 9. 00:23
1/8 anonim válasza:
Én 6 éve bírom szex nélkül.
Olyan, mint a diéta. Csak az első időszak a nehéz. Aztán megszokod...
2/8 anonim válasza:
Én is 5 évnél tovább bírtam. Aki nem bírja, az számomra szánalmas ösztönlény.
3/8 anonim válasza:
Ha van kivel, kislany, csinald. Mi a kerdes?
4/8 anonim válasza:
5 évig szex nélkül? Hogy lehetséges?
Nekem szükségem van a rendszeres szexre és pár hét után már elvonási tüneteim vannak:D 23l
5/8 anonim válasza:
Nekem fél év, egy év telt így, kapcsolatok között...önuralom és fegyelelem kérdése...össze- vissta nem akartam dugni , inkább maszturbáltam.
6/8 anonim válasza:
Önkontroll. Én 4 évig bírtam, aztán csak megcsaltam. Ide kérem a köveket!
7/8 anonim válasza:
megoldom magamnak
nekem a szexhez kell lelki oldal, rátudjak hangolódni a dologra a másikkal
lehetőségem lenne nem is kevés, de nem érzem, hogy ezekkel élnem kellene
F
8/8 anonim válasza:
HA van lehetőséged, akkor miért nem akarod csinálni?
Mindenki csak kapcsolatot akarna tőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!