Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lánynak jó alakja van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynak jó alakja van, akkor lényegében mindegy, hogy milyen az arca?

Figyelt kérdés
Mármint, ha jó alakja van, de az arca nem a legszebb, akkor is lehet "jó nő"?

2017. okt. 7. 23:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nyet.
2017. okt. 8. 07:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Dehogy. A szép arc fontosabb. Jó alakot bárki tud csinálni egy-két év munkával, szép arc meg vagy van, vagy nincs.

Egyébként még ez sem igaz, mert a viselkedés, mosoly, stílus is legalább annyit nyom a latban, mint az arc szépsége; és, sminkkel, jó frizurával csodákat lehet művelni.

2017. okt. 8. 07:45
 13/17 Dr.LaDePanda ***** válasza:

van 1 haverom... neki az arc a lenyeg... tobbit lesz@rja...

en azon az elven vagyok, ha nem is a legszebb, de jo alakja van, torodik magaval, higenikus akkor inkabb 1 olyan lanyt valasztanek mint akinek csak az arca szep...

de ez csak kulso dolgok, mas dolgok befolyasolhatjak a dontest...

2017. okt. 8. 08:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem mindegy milyen az arca. Én csak olyan csajt tudok pl kinyalni, akinek az arcát szépnek találom.
2017. okt. 8. 09:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Pont fordítva van. Egy szép arcú csajt még viszonylag kövéren is megnézek, viszont a csúnyácska fitness lányok teljesen hidegen hagynak.
2017. okt. 8. 11:14
 16/17 anonim ***** válasza:
7-ess vagyok, miért pontoztatok le?
2017. okt. 8. 16:17
 17/17 anonim ***** válasza:
nem !
2017. okt. 8. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!