Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanynak kaki illatu lent?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanynak kaki illatu lent?

Figyelt kérdés
Másodjára nyaltam ki a lányt, akivel már több a dolog mint ismerkedés, azonban mind a kétszer széklet szagú ott lent.Érzem nyalás közben és mit ne mondjak, eléggé elveszi a kedvemet az egésztől. Nem szóltam neki mert az egész nagyon ciki, nagyon imádom és nem akarom megbántani. De valahogy tudtára kell adnom.Kérlek segítsetek mi tévő legyek??? Pedig egy igényes család igényes lánya

2017. szept. 30. 19:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Közös zuhany szex előtt, és előjáték gyanánt megmosod neki.
2017. szept. 30. 19:55
 2/18 anonim ***** válasza:
74%
Sir Fos gróf lánya?
2017. szept. 30. 19:56
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Lehet kaki után nem törli ki rendesen, és az egész napos poshadás után érezni a bukéját. Amúgy én csak is akkor engedem magam kinyalatni, miután vettem egy jó zuhanyt. A barátom néha ideges miatta, de pontosan tudom hogy egy punci is lehet nagyon undi és büdös egész napos munka, ülés stb.... után. Úgyhogy a barátnőid szimplán igénytelenek.
 4/18 anonim ***** válasza:
55%
1-es... nem azért, de egy csaj azért csak meg tud tisztálkodni magától...
 5/18 anonim ***** válasza:
64%
Szex előtt és után alap a fürdés. Mi van veletek emberek o.O
2017. szept. 30. 19:58
 6/18 anonim ***** válasza:
54%
Igen, megesik. Mivel nem csillámpóni, tehát székletet is szokott üríteni ott
2017. szept. 30. 20:03
 7/18 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy igényes a sminkjére,meg a ruhájára,csak éppen a rendszeres mosdást mellőzi.

Szerintem mindenki ismeri a típust.

Egyébként meg ha igazán igényes lenne,akkor nem is engedné magát kinyalatni anélkül,hogy legalább intim törlővel ne frissíteni fel magát ott lent.

Állj a sarkadra és még most szólj neki,mert így nem lesz kedved a szexhez sem.

Mondd neki,hogy zuhanyozzon le,mert úgy jobban szereted.

2017. szept. 30. 20:04
 8/18 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nincs min csodálkozni, amikor ezen az oldalon olyan kérdéseket is feltesznek, hogy gáz-e, ha két napig hordják a bugyit.
2017. szept. 30. 20:07
 9/18 anonim ***** válasza:
79%

3-as! Bárcsak több olyan NŐ lenne mint te! Köszönöm ezt a választ!

Volt egy exem, még zuhanyzás után is büdös volt a segge. Undorító és igénytelen volt. Ő is mindig tisztálkodás nélkül akart szexelni. Szóval kérdező, a tapasztalatom, hogy semmiképpen se szólj neki róla, mert nem fogja jól kezelni a dolgot, és annyira fogja magát szégyellni, hogy a dühét rád fogja kivetíteni. És ha ez 2x előfordult, máskor is elő fog (tapasztalatból beszélek). A legjobb amit tehetsz, hogy hagyod, és nem akarsz tőle többé semmit. Jó ötlet, a közös zuhany, 1-2x működhet, de nem csinálhatod minden alkalommal, mert gyanút fogna.

2017. szept. 30. 20:08
 10/18 anonim ***** válasza:
Drágám, tusolj le, utána úgy kinyalom a nunid, h csak na! :)
2017. szept. 30. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!