Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanynak kaki illatu lent?
Figyelt kérdés
Másodjára nyaltam ki a lányt, akivel már több a dolog mint ismerkedés, azonban mind a kétszer széklet szagú ott lent.Érzem nyalás közben és mit ne mondjak, eléggé elveszi a kedvemet az egésztől. Nem szóltam neki mert az egész nagyon ciki, nagyon imádom és nem akarom megbántani. De valahogy tudtára kell adnom.Kérlek segítsetek mi tévő legyek??? Pedig egy igényes család igényes lánya2017. szept. 30. 19:53
11/18 A kérdező kommentje:
Mentsegere szoljon hogy most "letamadtam".Kovetkezoleg ugy kezdunk hogy zuhanyzos buli elotte, mert most is furdott szerintem csak nem rendesen..
2017. szept. 30. 20:34
12/18 anonim válasza:
Rosszul törölte meg
Nem használt nedves törlöt
Előtte pukizott
Alap lenne a zuhany.
13/18 anonim válasza:
Én mindig lemosom előtte. Kényelmetlenül érezném magam anélkül. Ha letámad, akkor behúzom a zuhany alá, és ott csináljuk. Így a spontán szex élménye is megmarad
14/18 Lazy Lover válasza:
előfordul6 nem ártana fürdeni ....
15/18 anonim válasza:
Vagy szólsz neki vagy elhagyod.Van akinek akár hogy is szólsz nem változik semmi,csak ideig óráig.Mert megvan neki szokva 1 fürdési stílus.Az intim részekre kell legnagyobb hangsúlyt fektetni,és a lágyabb részekre ,főleg aki izzadós fajta. Mi jön ez után,pisi izű punci? Én a helyedvben komolyan elgondolkoznék. Nem minden szép nő igényes,és nem minden kevésbé dekoratív igénytelen. Van hogy a kevesebb néha több. a parfűm,és a kencefice nem fürdés.
16/18 anonim válasza:
Dugás előtt fürdés, ez alap.
Utána nem, mert rajta kell hagyni az aromát a farkamon. XD
17/18 anonim válasza:
Bár már régi azért hozzá írok.
Egy szó jutott eszembe... Igénytelen.
Ha az én párom ilyet érezne rajtam, tuti kiborulnék. Minden sex előtt alap a normális mosakodás, és utána is.
Nem is értem mi a nehéz ebben. Én napjában 2x zuhanyzok. Reggel és este. Reggel nagy wc, alapos zuhany, majd kv reggeli és indul a nao.
Este lefekvés előtt vacsi, zuhi és ha mindkettőnknek kedve van, szex. Aztán vissza a zuhany alá, de már ketten amolyan after partinak. Ilyenkor egymást mossuk meg.
Nekem is az a tanácsom, hogy keress egy igényes társat. Jobban jársz. Hidd el ő is talál magához valót.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtál, azóta már kidobtam.
2018. ápr. 5. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!