Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tundam ravenni hogy probaljuk ki az analt?
Figyelt kérdés
Szerintem o is kiprobalna csak nem tudom hogy kerdezzek ra nehogy felre ertes legyen stb mar szex kozbe direkt megtapiztam nem zavarta hogy kerdezzek ra? 18f o 19l2017. okt. 7. 22:01
1/8 anonim válasza:
Ülj le vele és mondd el neki, hogy szeretnél valami újdonságot vinni az együttlétekbe. Kérdezd meg, hogy van-e valami olyan dolog, amit szívesen kipróbálna, és ha köztük van az anál, akkor szerencséd van. Ha nincs, akkor szerintem csak akkor mondd el, ha ő visszakérdez, hogy te mire vágynál.
23/F
2/8 anonim válasza:
Sehogy… Tedd a seggéhet, kezdd el és lesz ami lesz…! Szerintem így a jó. Nem biztos ,hogy mindenki így csinálná de mindenki más. Főleg én sajnos!
3/8 anonim válasza:
én nem kértem meg rá, szex közben kihúztam közben már a segglyukát ujjaztam, majd mikor éreztem hogy tágult kivettem a farkam és benyomtam az ánuszába. nem szólt semmit élvezte mint a normál szexet a végén természetesen a popójába lőttem az anyagot. az volt kellemetlen neki mert kifolyt hirtelen és nem készült arra hogy kifolyik. első anál volt neki és nem bánta meg. azóta mindig is csináljuk időnként
4/8 anonim válasza:
"Ülj le vele".. Jezusom.. Ilyesmiről szex közben kell beszélni.
5/8 anonim válasza:
Csak azt áruld el, hogy miért nem jo neked a pina????
6/8 anonim válasza:
Óvatosan, sok olajjal kezd el ujjazni a fenekét, és ha engedi, akkor kérdezd meg hogy mit szólna, ha betennéd egy kicsit.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom ki pontozott le! Nem is érdekel, de ha nem lenne ez a sok szar pontozás több ember letudná írni az őszinte véleményét. Leírtam ,ez az én sajátos gondolkodásmódom, ami ha nem tetszik tovább lehet haladni!
8/8 A kérdező kommentje:
Nem en pontoztam na de jo bekem a pina sot imadom nem errol van szo csak ki probalnam! Kivancsisagbol csupan ennyi:)
2017. okt. 8. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!