Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tundam ravenni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tundam ravenni hogy probaljuk ki az analt?

Figyelt kérdés
Szerintem o is kiprobalna csak nem tudom hogy kerdezzek ra nehogy felre ertes legyen stb mar szex kozbe direkt megtapiztam nem zavarta hogy kerdezzek ra? 18f o 19l
2017. okt. 7. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Ülj le vele és mondd el neki, hogy szeretnél valami újdonságot vinni az együttlétekbe. Kérdezd meg, hogy van-e valami olyan dolog, amit szívesen kipróbálna, és ha köztük van az anál, akkor szerencséd van. Ha nincs, akkor szerintem csak akkor mondd el, ha ő visszakérdez, hogy te mire vágynál.

23/F

2017. okt. 7. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy… Tedd a seggéhet, kezdd el és lesz ami lesz…! Szerintem így a jó. Nem biztos ,hogy mindenki így csinálná de mindenki más. Főleg én sajnos!
2017. okt. 7. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
én nem kértem meg rá, szex közben kihúztam közben már a segglyukát ujjaztam, majd mikor éreztem hogy tágult kivettem a farkam és benyomtam az ánuszába. nem szólt semmit élvezte mint a normál szexet a végén természetesen a popójába lőttem az anyagot. az volt kellemetlen neki mert kifolyt hirtelen és nem készült arra hogy kifolyik. első anál volt neki és nem bánta meg. azóta mindig is csináljuk időnként
2017. okt. 7. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
"Ülj le vele".. Jezusom.. Ilyesmiről szex közben kell beszélni.
2017. okt. 7. 23:31
 5/8 anonim ***** válasza:
44%
Csak azt áruld el, hogy miért nem jo neked a pina????
2017. okt. 8. 00:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Óvatosan, sok olajjal kezd el ujjazni a fenekét, és ha engedi, akkor kérdezd meg hogy mit szólna, ha betennéd egy kicsit.
2017. okt. 8. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki pontozott le! Nem is érdekel, de ha nem lenne ez a sok szar pontozás több ember letudná írni az őszinte véleményét. Leírtam ,ez az én sajátos gondolkodásmódom, ami ha nem tetszik tovább lehet haladni!
2017. okt. 8. 10:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem en pontoztam na de jo bekem a pina sot imadom nem errol van szo csak ki probalnam! Kivancsisagbol csupan ennyi:)
2017. okt. 8. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!