Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire fura ha egy 18 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fura ha egy 18 éves srác prostira költ?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok,nem dohányzom,nem vagyok ruhamániás,inni alkalmával szeretek,de nem vagyok egy nagy alkohol imád,ismerkedni az utcán/suliba/neten szoktam,a bulizás/fesztiválok világa nem foglalkoztat,gyűjteni nincs mire mert mindenem megvan(max egy kocsi hiányzik de az meg soha nem gyülik össze addig míg keresőképes nem leszek),szóval mivel másra nagyon nem költök prostizni szoktam,akár bnőtlen idoszakba akár bnő mellett(erkölcs prédikációkat légyszi mellőzzétek),plusz szex soha nem árt, illetve,talán ez az amire nem sajnálom a pénzt(alapjába véve elég fukar vagyok),szerintetek mennyire fura ez a gondolkodásmód egy 18 évestől?Ui:Nem szorulok rá,azaz nem a külsőm miatt vagyok rákényszerülve erre:)

Válaszotokat köszönöm előre is!:)

2017. okt. 6. 01:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És a fater mit szól hozzá hogy a kemény munkával megszerzett pénzét prostikra költöd?
2017. okt. 6. 13:23
 12/17 A kérdező kommentje:
A nekem adott pénz elköltését rámbízza,illetve nem követi nyomon hogy mire megy el és mennyi van:)
2017. okt. 6. 13:25
 13/17 anonim ***** válasza:
39%

Ha nem nézel ki rosszul es a csajozás is megy akkor a fukarkodással ellentmondásba kerülsz magaddal. 15-20ezerből simán több estéd is kijönne (bulik, fizetett pia) és fincsi tinicsajokkal lehetnél...

Én azért járok lányokhoz mert nincd barátnőm, nem vagyok jóképű de a dumám sem az a csajozós. Ha jobb adottságaim lennének én is inkább bulikban szednék össze 16-19 éves csajokat szexelni... És 2. Vagy 3. alkalom már nem biztos hogy olyan költségeket jelentene mint egy hivatásos...

2017. okt. 6. 16:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem fura, nekem is ezt kellett volna csinálnom 18 éves korom óta folyamatosan.

Az viszont, hogy barátnő mellett is csinálod szintén nem fura, hanem szemétség.

28F

2017. okt. 6. 17:30
 15/17 anonim ***** válasza:
61%
Itt nem az a kérdés, hogy mit gondolok rólad, hanem hogy mit gondolok a szüleidről. A te viselkedésed tökéletesen lefedi egy 18 éves fiútól elvárható mintát, abban tehát nincs hiba. Abban viszont, hogy van pénzed rendszeres prostizásra, annál inkább.Te, a korodból kifolyólag nem tudhatod, de a szüleidnek illő lenne tudni, hogy egy tökéletesen boldogtalan életet alapítanak meg neked ezzel.
2017. okt. 6. 17:44
 16/17 eeeerrriik válasza:
hat én is 18 vagyok de en biztos h nem fogok meg jo darabig prostihoz menni, de most komolyan ki az a gyöker aki 18 évesen prostihoz megy? :/ max talan 80 évesenl:)
2017. okt. 8. 15:29
 17/17 eeeerrriik válasza:
en addig nem fizetek a szexér, és sztem neked se kéne
2017. okt. 8. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!