Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fura ha egy 18 éves srác prostira költ?
18 éves srác vagyok,nem dohányzom,nem vagyok ruhamániás,inni alkalmával szeretek,de nem vagyok egy nagy alkohol imád,ismerkedni az utcán/suliba/neten szoktam,a bulizás/fesztiválok világa nem foglalkoztat,gyűjteni nincs mire mert mindenem megvan(max egy kocsi hiányzik de az meg soha nem gyülik össze addig míg keresőképes nem leszek),szóval mivel másra nagyon nem költök prostizni szoktam,akár bnőtlen idoszakba akár bnő mellett(erkölcs prédikációkat légyszi mellőzzétek),plusz szex soha nem árt, illetve,talán ez az amire nem sajnálom a pénzt(alapjába véve elég fukar vagyok),szerintetek mennyire fura ez a gondolkodásmód egy 18 évestől?Ui:Nem szorulok rá,azaz nem a külsőm miatt vagyok rákényszerülve erre:)
Válaszotokat köszönöm előre is!:)
Ha nem nézel ki rosszul es a csajozás is megy akkor a fukarkodással ellentmondásba kerülsz magaddal. 15-20ezerből simán több estéd is kijönne (bulik, fizetett pia) és fincsi tinicsajokkal lehetnél...
Én azért járok lányokhoz mert nincd barátnőm, nem vagyok jóképű de a dumám sem az a csajozós. Ha jobb adottságaim lennének én is inkább bulikban szednék össze 16-19 éves csajokat szexelni... És 2. Vagy 3. alkalom már nem biztos hogy olyan költségeket jelentene mint egy hivatásos...
Szerintem nem fura, nekem is ezt kellett volna csinálnom 18 éves korom óta folyamatosan.
Az viszont, hogy barátnő mellett is csinálod szintén nem fura, hanem szemétség.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!