Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire fura ha egy 18 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fura ha egy 18 éves srác prostira költ?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok,nem dohányzom,nem vagyok ruhamániás,inni alkalmával szeretek,de nem vagyok egy nagy alkohol imád,ismerkedni az utcán/suliba/neten szoktam,a bulizás/fesztiválok világa nem foglalkoztat,gyűjteni nincs mire mert mindenem megvan(max egy kocsi hiányzik de az meg soha nem gyülik össze addig míg keresőképes nem leszek),szóval mivel másra nagyon nem költök prostizni szoktam,akár bnőtlen idoszakba akár bnő mellett(erkölcs prédikációkat légyszi mellőzzétek),plusz szex soha nem árt, illetve,talán ez az amire nem sajnálom a pénzt(alapjába véve elég fukar vagyok),szerintetek mennyire fura ez a gondolkodásmód egy 18 évestől?Ui:Nem szorulok rá,azaz nem a külsőm miatt vagyok rákényszerülve erre:)

Válaszotokat köszönöm előre is!:)

2017. okt. 6. 01:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

"Mennyire fura...?" "erkölcs prédikációkat légyszi mellőzzétek"

Szóval megírtad, milyen válaszokat vársz. Így nincs értelme válaszolni a kérdésre. Hiszen erkölcsileg teljesen oké, amit csinálsz. Ezt akartad hallani, ugye?

2017. okt. 6. 02:00
 2/17 anonim ***** válasza:
75%

Ha 18 évesen barátnő mellett is prostihoz jársz, mi lesz veled 2-5-10 év múlva?

Egy kiégett, céltalan fiatalember leszel, akinek semmi nem lesz elég, vagy elég jó...

Erkölcsi prédikációt nem tartok, pedig rád férne. De ez nem az én dolgom.

18 évesen mással kellene foglalkoznod.

2017. okt. 6. 02:12
 3/17 A kérdező kommentje:
Félreértetted,az erkölcs prédikációs részt arra fel írtam hogy lehetőleg senki ne jöjjön azzal,hogy bnős időszakba ne prostizzak,ezért volt zárójelbe pont emögött:D Nyilván a kérdés azzal a céllal lett publikálva hogy elolvassam mások véleményét a fent leírt dolgokról:)
2017. okt. 6. 02:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Első voltam. Kérdésedre válaszolva, fura. Megértem, hogy vannak vágyaid, de nem gondolod, hogy kicsit túlzásokba esel?

A barátnődnek biztos nem esett jól, ha egyáltalán tudtak róla. Ha nem tudtak róla, még rosszabb. Ez megcsalás, tehát normális kapcsolatra nem is vagy jelenleg képes. Ez nem erkölcsi prédikáció, hanem így van. Tehát egy lányt nem vagy képes szeretni, megtenni érte némi erőfeszítést, hogy beérd vele. Tehát nem is érdemelsz olyan lányt, aki hűséges hozzád, csak olyat, mint amilyen te is vagy, aki megcsal téged. Ha pedig azt mondod, neked ez is beleférne, akkor alkalmatlan vagy családalapításra és majd a gyerekeknek normális példamutatásra. Ha lenne gyereked, rossz példát látna. A saját vágyaid kiélése a célod, a gyerekeddel se foglalkoznál emiatt eleget valószínűleg.

Nem értem, mi a jó ebben. Nem jobb, ha szerelmes vagy valakibe és csak vele csinálod?

2017. okt. 6. 02:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
remélem majd visszakapod az élettől azt amit a páraidnak okozol:)
2017. okt. 6. 04:48
 6/17 anonim ***** válasza:
24%

Nagyon fura. 40 vagyok de most sincs erre szuksegem. Felszedek egy jo csajt es szetencses esetben 1 ora mulva mar a f@rkamat szopja, rossz esetben 3 ora mulva. Es meg jol is szorakozok. A csajok meg akik voltak nalam 20 evtol 36 evesek voltam az elmult evben.

Szoval amit csinalsz,luuzer dolog.

2017. okt. 6. 10:35
 7/17 anonim ***** válasza:
*voltam = voltak (bocs)
2017. okt. 6. 10:36
 8/17 anonim ***** válasza:
47%
Ha csajoknál sikertelen nyomi srác vagy valamennyire, akkor nem fura hogy prostizol. Ha viszont tinderen v. buliban könnyen tudnál felszedni egyszerű, de jó bőr csajokat, akkor süket vagy.
2017. okt. 6. 10:45
 9/17 anonim ***** válasza:
az nem fura, hogy prostizol, de ez a hozzáállás, hogy neked mindened megvan meg hogy ezen kívül még fukar vagy, nagyon gáz
2017. okt. 6. 11:09
 10/17 anonim ***** válasza:
53%

Sztem teljesen érthető. Amilyen fadarabok a mai tinik, én is inkább prostikhoz járnék a helyedben, némelyik úgy tud sz_pni meg úgy pörög a f_rkadon, hogy a füled is kettéáll tőle! Szóval én azt mondom, semmi baj nincs ezzel, élvezni kell az életet!

35/F

2017. okt. 6. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!