Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy hátrányom lenne egy 4...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátrányom lenne egy 4 fős orgia-kalandban, ha az én szerszámom 5 centivel kisebb, mint a másik férfié?

Figyelt kérdés

Múlt szombaton a haveromnak sikerült beszerveznie két egyéjszakás kalandra vágyó lányt, és azért nem mentem bele, mert az enyém 5 centivel kisebb. Nekem 13, neki 18, és emiatt kellemetlenül éreztem volna magam, nem akartam azt megélni, hogy a szemem láttára előnyben részesítik a másik férfit és engem semmibe vesznek. Ez rossz élmény lett volna. Ezért kitaláltam egy kamu indokot, hogy miért nem akarok ebben részt venni. Egyedül egyvalakivel nincsenek ilyen gátlásaim, de így, a másiknak a méretesebb testrészei miatt, kellemetlen volt nekem.

Szerintetek mi lett volna, ha belemegyek? Megtörtént volna az, amitől tartottam, vagy effajta félelmem teljesen alaptalan volt?

2017. okt. 4. 15:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Nekem a farkam 17 cm, de egy "haverom" (egyik legjobb, évtizedes jó barátom) ezt leszámítva, hogy neki 14 cm, mindenben jobb nálam és engem pl így nem érdekel annyira farok méret.

Ő tökösebb, magabiztosabb, jobb dumásabb, kezdeményezőbb, mint én. Igaz én vagyok a magasabb, de sokszor azt látom hogy már túlságosan is magas. És ő az izmosabb, plusz neki sötét haja van.

Én ha ugyanilyet szervezne ő, lehet azért nem mennék bele, mert nem a farokméret miatt vannak gátlásaim, hanem egyéb külső és belső tulajdonságaim miatt vele szemben.

Szóval hidd el, a farokméret nem minden. Ha lenne egy 16-17 centis farkad, akkor sem mentél volna bele, hanem találtál volna más kifogást. Lelkileg vagyunk valahol gyengék sajnos (te és én például).

2017. okt. 4. 17:33
 12/15 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Ezeket teljesen komolyan írtam. Mivel nekem is csak 14 cm így én is visszautasítottam volna, ezek miatt amit felsoroltam.

2017. okt. 5. 11:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Én két nővel szeretek inkább lenni.Nem vagyok kíváncsi senki farkára.
2017. okt. 31. 09:39
 14/15 anonim ***** válasza:

13:

Jó, de ha egy jó nő azt mondaná hogy csak akkor szexel veled, ha hármasban csináljátok az egyik legjobb barátoddal, vagy sehogy, akkor benne lennél?

2017. okt. 31. 11:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem hinném.
2017. nov. 2. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!