Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy hátrányom lenne egy 4...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátrányom lenne egy 4 fős orgia-kalandban, ha az én szerszámom 5 centivel kisebb, mint a másik férfié?

Figyelt kérdés

Múlt szombaton a haveromnak sikerült beszerveznie két egyéjszakás kalandra vágyó lányt, és azért nem mentem bele, mert az enyém 5 centivel kisebb. Nekem 13, neki 18, és emiatt kellemetlenül éreztem volna magam, nem akartam azt megélni, hogy a szemem láttára előnyben részesítik a másik férfit és engem semmibe vesznek. Ez rossz élmény lett volna. Ezért kitaláltam egy kamu indokot, hogy miért nem akarok ebben részt venni. Egyedül egyvalakivel nincsenek ilyen gátlásaim, de így, a másiknak a méretesebb testrészei miatt, kellemetlen volt nekem.

Szerintetek mi lett volna, ha belemegyek? Megtörtént volna az, amitől tartottam, vagy effajta félelmem teljesen alaptalan volt?

2017. okt. 4. 15:05
1 2
 1/15 Dr.LaDePanda ***** válasza:
itt a lanyokon mult volna az egesz velemenyem szerint, de mivel egy ejszakas kalandra vagytak, es gondolom te nem ismerted oket a szoveg alapjan itelve 100%. en a helyedbe teljesen figyelmenkivul hagytam volna az egeszet, egy ejszakas kaland kelett nekik 2 lany 2 fiu felalas... azert mert a tied nem 15-20 cm... hanem 13... hat sajnos ez van de annak kell orulni hogy legalabb van, probald elfogadni sajat magad es ne torodj az ilyen dolgokkal legkozelebb menny bele ha leszel meg olyan szerencses h osszejojjon.
2017. okt. 4. 15:10
 2/15 A kérdező kommentje:

Ismertem őket, csak nem annyira. Így nem tudhattam, hogy nekik a szexben milyen igényeik vannak. Ciki lett volna előre megkérdezni, hogy nekem ekkora, ez így jó lesz-e.

Csak szerettek volna egyszerre két pasival lenni, mert olyanban még nem volt részük.

2017. okt. 4. 15:16
 3/15 anonim ***** válasza:
15%

szerintem jól tetted hogy nem mentél bele. Nagyon megaláztak volna a lányok téged, amit egész életeden át cipeltél volna.

Gondolj bele...mikor szoptak volna, ott van a tied és ott van a haverodé...egyből feltűnt volna nekik az 5 cm, ami nem kis különbség, egy makknyi. Vagy ha dugásra került volna sor, mindkettő csaj a haveroddal akart volna dugni, talán még azt is mondták volna neked, hogy nem érezlek...

Igen ott előtted megaláztak volna. Pofákat vágtak volna, mondogattak volna sértő dolgokat...ki is nevettek volna.

2017. okt. 4. 15:27
 4/15 anonim ***** válasza:
16%
Lehet, hogy arra is rákényszerítettek volna, hogy leszopd a barátod, vagy megedd az ondóját.
2017. okt. 4. 15:41
 5/15 A kérdező kommentje:
#3 Ha nem vitted volna ennyire túlzásba ezeket a jelzőket, még el is hittem volna, hogy komolyan vehető, amit mondasz.
2017. okt. 4. 15:56
 6/15 anonim ***** válasza:

Inkább örülj, hogy kimaradtál belőle és most nem azon rágódsz, hogy mit szedhettél össze, illetve, hogy olyat tettél, amitől még magadra sem tudsz nézni.

A méretbeli különbség lenne az utolsó, amin aggódék.

A helyedben, én inkább örülnék, hogy kihagytam a lehetőséget.

2017. okt. 4. 15:59
 7/15 anonim ***** válasza:
45%
Igazi tömegszerencsétlenség vagy!
2017. okt. 4. 15:59
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
Ez a meretmania/felelem csak a ferfiak fejeben letezik. Hulyeseg volt csak bekepzelt dolgok miatt kihagyni. Tobb merettel voltam mar, es sokszor a kisebbel jobb volt a szex. Es ha neki hosszabb a farka kicsit akkor mi van? Te meg lehet jokepubb vagy, izmosabb/magasabb. Vagy jobb a kisugarzasod. Annyira lenyegtelen par centibol problemat csinalni...a csaj meg a kisebb mellevel aggodjon? Hulyeseg.
2017. okt. 4. 16:23
 9/15 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok, hogy nem annyira számít, mint sokan gondolják, és amikor kettesben voltam valakivel, nem is agyaltam ezen, de így egy ilyen kalandban, ami csak a szexről szól, attól tartottam, hogy egymás mellett nagyon látható és érezhető lett volna a különbség.
2017. okt. 4. 16:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Amugy meg nem veszitettel semmit, nem egy nagy cucc a tobbes. Nehez egyszerre tobb emberre figyelni es inkabb erdekes elmeny mint jo.
2017. okt. 4. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!