Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi megunhatja a sok orális szexet?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy én ezt nagyon szeretem csinálni. Minden előjátéknál, illetve sokszor szeretem így kielégíteni. Mivel hetente 5-6-szor együtt vagyunk, így ez elég sok alkalom. Csak félek, hogy meg fogja unni, hogy mindig ezt akarom.2017. okt. 4. 14:02
1/13 anonim válasza:
van olyan biztosan, de más meg mindig vágyik rá
kommunikálj...
2/13 anonim válasza:
Ne mindig ugyanott és ugyanúgy csináld. Vigyél bele mindig egy kis változatosságot, hidd el nem fogja megunni. Néha 69-tek is.
Tapasztalat!
Én is nagyon szeretem orálisan kielégíteni a párjaimat és én is inkább adni szeretek.
3/13 anonim válasza:
Hát biztos van olyan is, nekem főnyeremény lennél;-).
4/13 anonim válasza:
Én hamarabb unnám meg a hagyományos közösülést. Az orál mindig jól esik, de csak ha látom hogy a párom is élvezi.
5/13 anonim válasza:
mindent meg lehet unni, de ha úgy érzed kezd unalmas lenni, akkor kipróbálhattok 1-2 új dolgot, technikát, játékot, szerepet, bármit.
De most nem 1 hónapról beszélünk, hanem inkább 1 évről.
7/13 anonim válasza:
Én már a legelsőt is untam. És nem a nővel volt probléma, mert egyikkel sem élveztem. Nem hozott lázba.
8/13 anonim válasza:
Szegénynek minden nap furulyáznak... Mennyire sajnálom ja nem :D
Szerintem ha jól csinálod, nem lesz gond hidd el :)
Mindenesetre jól bírhatja a párod :D
9/13 anonim válasza:
Bárcsak annyiszor csinálták volna nekem, hogy megunhatnám! :D
10/13 anonim válasza:
Szerintem nem lehet megunni. Én is sokat csináltam neki mindig és imádta. Én is imádtam csinálni, látta a vágyat a szememben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!