Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mit éreznek, ha a nő orgazmus közeli állapotban van?
Figyelt kérdés
A minap szexeltünk...Én voltam felül, ő pedig ugye feküdt. Aztán elkezdte simogatni a csiklóm, ami nem tehetek róla, de mindig azt váltja ki belőlem, hogy mindenem összerándul akaratlanul is. Akkor is ez történt plusz ugye az az inger, hogy bennem volt... nagyon jól esett. Aztán ugye nem mozogtam olyan tempóban, ahogy neki tetszett volna és odavetett egy "Mozogj már!!!"-t. Mintha észre se venné az egészet.2017. okt. 4. 09:18
11/11 anonim válasza:
Én arra gondolok, érezte hogy el fogsz menni csak azért mondta hogy mozogj már mert lehet veled együtt szeretett volna elmenni és neki ahhoz nagyobb inger kellett volna. De tény hogy nekem sem esett volna jól, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!