Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem lehet pisilni felizgult allapotban?
Nincs olyan, kell érezni valamit.
Engedd el magad, hangolódjatok egymásra s hagyd, jöjjön aminek jönnie kell. Élvezd őt, aktust. Ne legyenek elvárásaid. Ez egy művészet, mindegyik mindenkinek teljesen egyedi.
Amikor nekem volt először orgazmus közeli állapotom, úgy 12-13 éves koromban, akkor én is azt hittem, hogy nagyon kell pisilni. Olyan furcsa, feszítő, sürgető érzés az alhasban, tényleg arra hasonlít, amikor nagyon tele a hólyagod. Aztán valahogy rájöttem, hogy ez nem az, és ha folytatom, akkor orgazmusom lesz. Szóval igen, valószínű, hogy amit érzel, az a "mindjárt elélvezek" dolog lesz.
Próbáld meg először magadnak csinálni, egyedül, és meg fogod látni, hogy nem pisilsz be. Utána már nyugodtabban el fogod tudni engedni magad szex közben is. Amíg félsz, és nem tudod elengedni magad, addig nem fogod igazán élvezni a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!