Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben miért takargatja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben miért takargatja sok 30-40-es anyuka a vonzó mellét?

Figyelt kérdés

Észrevettem már 34 éves nőnél is, de 40 felettinél is, hogy lovagló pózban vagy ha a hátán fekszik, de én nem rajta vagyok, hanem 90 fokos szögben vagyunk egymáshoz képest, akkor összefogják, a kezükkel fogják, takargatják a melleiket a férfi szeme elől, amikor dugás közben a lökések miatt rázkódnának.

De úgy, hogy közben vékony vagy enyhén átlagos alkatú, csinos arcú nőkről van szó, alapból nem is nagy, viszont formás kis mellekkel. És nyilvánvaló, hogy a legtöbb nőnek miután már szoptatott 1-2-3 gyereket, lógnak a mellei kicsit. De ezt miért szégyellik, takargatják? Egyiknek sem volt csúnya melle, semmi baj nem volt velük, én is szívesen rájuk cuppantam. Meg mondom, hogy vegye el nyugodtan kezét, néha én veszem el neki onnan, stb. Ezért nem értem.

2017. okt. 2. 23:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát oké, ez tényleg kicsi. Örülnék ekkorának, nem kéne tartani. Akkor gondolom, szégyellik? Tényleg semmi értelmét nem látom ezt fogni. Néhány nőnél elég komoly komplexusok vannak. Éppen rajtad ül és akkor is a mellei kinézetével van elfoglalva...
2017. okt. 3. 13:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem takargatom. Elfogadom, hogy nem olyan, mint 18 évesen, ez a természet rendje. Szilikont sem óhajtok belerakatni. Sőt, szeretem, ha kényezteti közben a párom.
2017. okt. 3. 14:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem kell itt semmit takargatni.
2017. okt. 3. 17:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehordják őkt mindenhol, hogy tönkre van téve az önbizalmuk. Azok is takargatják magukat akiknem nem lóg a mellük/nem szoptattak. Van egy ismerősöm,39 éves,gyermektelen és még más nők,pl. a barátnői előtt sem vetkőzik le,lenge ruhában sem mutatkozik soha.Aztán egyszer láttam bikiniben és leesett az állam, tökéletes a teste,szebb mint a 20-on évesek 70%-a,olyam mint egy modell.Szép,matt bőr, vékony derék,lapos has, kb.C kosaras mellek, hosszú,formás lábak. Mégse látni semmijét,nyáron még a vállát sem hagyja szabadon,minimum térdig ér rajta a szoknya mindig.
2017. okt. 5. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!