Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben miért takargatja sok 30-40-es anyuka a vonzó mellét?
Észrevettem már 34 éves nőnél is, de 40 felettinél is, hogy lovagló pózban vagy ha a hátán fekszik, de én nem rajta vagyok, hanem 90 fokos szögben vagyunk egymáshoz képest, akkor összefogják, a kezükkel fogják, takargatják a melleiket a férfi szeme elől, amikor dugás közben a lökések miatt rázkódnának.
De úgy, hogy közben vékony vagy enyhén átlagos alkatú, csinos arcú nőkről van szó, alapból nem is nagy, viszont formás kis mellekkel. És nyilvánvaló, hogy a legtöbb nőnek miután már szoptatott 1-2-3 gyereket, lógnak a mellei kicsit. De ezt miért szégyellik, takargatják? Egyiknek sem volt csúnya melle, semmi baj nem volt velük, én is szívesen rájuk cuppantam. Meg mondom, hogy vegye el nyugodtan kezét, néha én veszem el neki onnan, stb. Ezért nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!