Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy aktívabb legyen szex közben?
Figyelt kérdés
Kb 2 honapja szexeltunk eloszor. En mar akkor is csinaltam mindent. Szajjal kezzel es rendes szex tobb pozban is. De o eleinte kezzel sem nyult a farkamhoz. Sot. Manapsag egyre batrabb es mar ruhan keresztul fogdossa akcio elott de max akkor nyul hozza kezzel ha kicsuszik. Eleinte felul sem akart lenni de par hete ra vettem es szinte kerni sem kell csinalja. Orulnek ha kicsit aktivabb lenne szex téren mert unalmassa valik sokszor a dolog es neha kedvem sincs mar hozza. Eleite a nyakam sem csokolta meg de par hete erre is raveszi magat es csinalja. Foleg ha nagyon felizgatom ujjazassal hirtelen abba hagyom aztan ram maszik es csinalja es vonaglik de 2 percnel ez sem tart tovabb huz magara fordit es en jovok ismet.. :D szoltam mar hogy esetleg kezzel is csinalhatna meg az elejen de nem. Szajjal is volt szo de az se de mondja miert csak.siman nem.. Hogyan lehetne ravenni ezekre a dolgokra? Igazabol eleg tapasztalatlan es felenk szex téren de lassan de fejlodik. Mit tennetek?2017. szept. 30. 18:23
2/9 A kérdező kommentje:
O nem hiv beteg nen kell neki nandrolon
2017. szept. 30. 18:28
3/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, egy darabig vártam, hogy fejlődjön de nem lett belőle jó.
Csere. Az utódja már első alkalommal nagyon jó volt.
4/9 anonim válasza:
Veled veszetette el a szüzességét?
5/9 A kérdező kommentje:
Nem. Valszeg futókaland volt a szűzesség dolog. Nem volt még kapcsolata szerintem ahol szexelt is rendszeresen.
2017. szept. 30. 19:04
6/9 anonim válasza:
Aki béna az béna, nincs mit tenni... Vannak nem béna csajok.
7/9 anonim válasza:
Barátnőmnek én vettem el a szüzességét, meg mindenben én voltam neki az első, igazából mikor elősször leszopott, akkor egyszerűen szex közben puniból kihúztam, feltérdeltem a feje mellé és bedugtam a szájjába, kicsit próbált ellenkezni, de nem hagytam neki más lehetőséget :D
8/9 anonim válasza:
Szerintem valaki vagy osztonosen jo es elvezi a szexet, vagy bena es nem is akar rajta valtoztatni. Nekem ez a tapasztalatom.
9/9 anonim válasza:
mint minden az eletben ez is adottsag es tehetseg kerdese, de termeszetesen lehet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!