Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a tusolás közbeni szex? Tényleg olyan jó mint mondják vagy egyáltalán nem? 19/L
Figyelt kérdés
2017. okt. 2. 23:47
1/12 anonim válasza:
Jo, de nem nagy szam. Nem jellemzo, mert maceras, valakinek nem jut meleg viz es fazik, radfroccsennek a hideg cseppek stb. Maximum a valtozatossag miatt jo neha, ritkan.
2/12 anonim válasza:
Csúszik a talaj :D
Amugy engem nem nyűgözött le, elég macerás
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. okt. 3. 00:17
5/12 anonim válasza:
Ha nagyjából egymagasak vagytok és nem 30 cm van köztetek, akkor jó buli. :D
Egyébként macerás.
24N
6/12 anonim válasza:
Én szeretem! Bár az igaz amiket leírtak már hogy kissé macerás de néha napján szerintem jó tud lenni! 😀
23/N
7/12 anonim válasza:
Össze vissza csúszkáltunk, ráadásul a viz ki mosta a nedvességemet és utána már nem tudom élvezni
8/12 opened paradise válasza:
Vicces mikor víz alatt álltok és minden nedves,csak azt szárítja amit nem kéne...
Amúgy nem rossz.
9/12 anonim válasza:
Nekem a kedvenc helyszín a fürdőszoba és nem feltétlen a kádba. Tusolás közben a legjobb amúgy nyáron amikor dög meleg van és hűsít közben a víz.
Mi ha részegen kefélünk néha le is pisiljük egymást ami praktikusabb a kádban, mert nem fröcsköl szét.
10/12 anonim válasza:
Igen, a víz kimossa a hüvelyváladékot, és száraz érzése lesz, ami nem túl jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!