Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon perverz elizélendő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon perverz elizélendő dolog hogy szeretek tömött tömegközlekedési eszközön utazni csinos lány háta mögött szorosan?

Figyelt kérdés
2017. okt. 2. 20:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Tömött tömegközlekedési eszközön arra várok,hogy páran szálljanak már le a következő megállónál,vagy legyen már valami,nem hogy azt élvezném,hogy valakihez oda vagyok szorulva, akármilyen jó nő. Kényelmetlen neki is meg nekem is.
2017. okt. 2. 21:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
igen,az,volt már ilyenben részem, undorító és megalázó volt.
2017. okt. 2. 21:58
 13/19 anonim ***** válasza:
55%

Egyébként a reakció változó. Ha 2en vagytok a buszon és odadörgölőzöl, nyilván kínos neki és utálják. Viszont ha a 4-6-oson vagytok ahol mindig full a tömeg, egyszerűen nem lehet mit tenni. Ha emiatt megszólna egy nő, h mit keresek mögötte akkor minimum hülyének nézném. De általában örülni szoktak, h én keveredtem mögéjük nem a 70 éves perverz v a Kalányos Ronaldinho. Volt már, aki rám mosolygott. Sőt olyan is volt, h nagyobb fékezésnél kb ráestem a csajra, és erre beszélgetésbe kezdtünk amiből aztán randi lett. Persze olyan is volt, h a csaj esett rám.

Lényeg ami lényeg, hülyeség lenne azt mondani h bűn élvezni ezt. Amíg visszafogod magad. Ha mindenképp ilyenre vágysz, menj el bámely szórakozóhelyre, ott mindenki ezt csinálja, a lányok meg odatolják a feneküket neked.

2017. okt. 2. 22:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg találkozunk és épp a barátnőmhöz dörgölőznél, készülhetsz arra, hogy átütöm az arcodat a legközelebbi ablakon. :) Amúgy tök normális vagy, a... anyádat!
2017. okt. 2. 22:10
 15/19 anonim ***** válasza:
30%
Én egyszer ültem a buszon, és egy csaj a melleit nyomta a képembe.
2017. okt. 3. 02:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja. Elég beteg.

Még szerencse, hogy ez csak egy trollkérdés.

2017. okt. 3. 07:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

hát van benne valami, de gondolj bele amikor a nyugdíjas papika a te szagodat élvezi és a kemény vérerest érzed a seggedben

na kb a lányok is hasonló módon érzik magukat

2017. okt. 3. 11:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Orrba is vágnálak, ha azt érezném, hogy belelihegsz a nyakamba és arra izgulsz, hogy rám vagy tapadva...
2017. okt. 3. 16:01
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez az a téma, amit anyudtól kérdezz meg:

Anyu tegnap a buszon egy pasi az előtte levő,idegen lányhoz dörgölte magát és a nyakába lihegett. Mit gondolsz erről?

2017. okt. 3. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!