Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon perverz elizélendő dolog hogy szeretek tömött tömegközlekedési eszközön utazni csinos lány háta mögött szorosan?
Egyébként a reakció változó. Ha 2en vagytok a buszon és odadörgölőzöl, nyilván kínos neki és utálják. Viszont ha a 4-6-oson vagytok ahol mindig full a tömeg, egyszerűen nem lehet mit tenni. Ha emiatt megszólna egy nő, h mit keresek mögötte akkor minimum hülyének nézném. De általában örülni szoktak, h én keveredtem mögéjük nem a 70 éves perverz v a Kalányos Ronaldinho. Volt már, aki rám mosolygott. Sőt olyan is volt, h nagyobb fékezésnél kb ráestem a csajra, és erre beszélgetésbe kezdtünk amiből aztán randi lett. Persze olyan is volt, h a csaj esett rám.
Lényeg ami lényeg, hülyeség lenne azt mondani h bűn élvezni ezt. Amíg visszafogod magad. Ha mindenképp ilyenre vágysz, menj el bámely szórakozóhelyre, ott mindenki ezt csinálja, a lányok meg odatolják a feneküket neked.
Ja. Elég beteg.
Még szerencse, hogy ez csak egy trollkérdés.
hát van benne valami, de gondolj bele amikor a nyugdíjas papika a te szagodat élvezi és a kemény vérerest érzed a seggedben
na kb a lányok is hasonló módon érzik magukat
Ez az a téma, amit anyudtól kérdezz meg:
Anyu tegnap a buszon egy pasi az előtte levő,idegen lányhoz dörgölte magát és a nyakába lihegett. Mit gondolsz erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!