Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik is igénylik az előjáté...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik is igénylik az előjátékot vagy csak a nők? Ha igen, akkor mit szeretnének?

Figyelt kérdés
2017. okt. 1. 23:26
 1/9 Heart of Darkness ***** válasza:
100%
Én igénylem. Például egy alapos masszírozás is nagyon jól tud esni akkor is, ha én kapom és akkor is, ha én csinálhatom. Bár ezen kívül még számos dolog van ami belefér az előjátékba és nagyon kellemes tud lenni.
2017. okt. 1. 23:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy igénylik. Mégis mit? Nincs fantáziád?
2017. okt. 1. 23:30
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
Én igénylem. Leginkább azt hogy nyalhassak: puncit vagy popsit. Ettől a lány is ellazul, és én is felizgulok. 28F
2017. okt. 2. 00:07
 4/9 anonim válasza:
Én imádom ha csókolózok és verik is közben :D
2017. okt. 2. 00:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igényelném az érzékiséget de a legtöbb nőnek minimális szexuális kultúrája sincs.Kiábrándítóak.
2017. okt. 2. 02:10
 6/9 Dr.LaDePanda ***** válasza:
minden erzelgos dolgot elvarnak ferfiaktol... udvarlas jo szexet meg mindent... kenyeztetest... viszont sokan nem tudjak vagy nem is akkarjak viszonyozni, lehet vannak kivetelek de meg nem talalkoztam 1 el se amitol elszomorodok :(
2017. okt. 2. 06:07
 7/9 anonim ***** válasza:
63%

A nő inkább igényli az előjátékot, és csúszósan amúgy is jobb mindkét fél számára. Ha esetleg nincs ötleted, igaziból a lényeg, hogy téged lásson. Az előjáték már reggel elkezdődik, bármi legyen aznapra a terv. Egy férfit már az izgat, ha a szerelmét látja mosolyogni, fel vagy inkább leevetkőzni vagy ha éppen reggelit visz neki. A férfi legfőképp az erejéből, kajából, és tudjuk miből áll. De minden a léleknél kezdődik. Ugyanúgy meg lehet hódítani a férfit is, nem kell neki mindent megmutatni, hogy megunjon, de azért néha a nő is uralhatja a helyzetet.

A férfi imádja a kényeztetést az igazi nő meg imádja nézni és nem enged el egy percet sem, amit nem viszonzott. Az igazi nő képes arra, hogy rendszeresen a maximumot nyújtsa, néha megízesítse-fűszerezze a kapcsolatot. Néha bekösse a szemét a férfinak. Azután kiszolgáltatottan, a nő kezébe adja a Férfi a pálcát, legyen az egy széken, az ágyszélén a konyhában vagy ahol csak eszédbe jut... csak nézz mélyen a szemébe, mutasd ki, hogy őt akarod, vetkőzz le előtte szégyenlés nélkül vagy érjen arra haza, hogy már úgy várod, hogy csatlakozzon, de akár a legspontánabb helyzetben is történhet bármi. Személyszerint engem az sem zavar ha gyorsan megkaphatom és kiszedhetek belőle mindent és lent nem kapom meg, mert végignéztem. Később meg ő nézi és hallgatja végig amit velem művel és nemcsak a szájával.

2017. okt. 2. 08:52
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Az előttem szóló hölgynek már nem egy megnyilvánulását olvastam. Nem elég neki a zöld mancs. Neki tisztelet jár.
2017. okt. 2. 09:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan így gondolom én is..csak pont fordítva. Mindent a Kevesemért..csak ha az ember nem kapja vissza mondjuk csak töredékét annak ellenére hogy többre vágyik ezért azon vegetál mert szerelmes odaadó a kapcsolatban. Lelombozó minden téren.
2017. okt. 2. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!