Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondjam inkább?
1,5 éve megismerkedtem a neten egy lánnyal. Mostanra nagyon jóban lettünk, napi szinten órákat beszélünk egymással, minden féltve őrzött titkunkat elmondtuk már egymásnak. A lány 21, én 22 éves vagyok. Még soha nem voltam szexuális élményem, erről már rengeteget beszéltem vele is. Egyszerűen előben félek odamenni egy lányhoz. Felmerült nemrég, hogy elmegyek inkább prostihoz, hogy elveszítsem a szüzességem, erre a lány felajánlotta, hogy ne menjek prostihoz, mert az milyen már, ő lefeküdne velem. Először azt hittem, hogy csak poénkodik, de nem, teljesen komolyan gondolja. Nekem sem lenne ellenemre, hogy együtt legyek vele, de azt mondta párkapcsolatot nem akar. Belementem, de nagyon parázok. Nem azért, mert félek, hanem mert pont vele...
Olyan fura ez az egész nekem, azon kattogok, hogy mi lesz utána. Mert most tök jó barátok vagyunk, de szerintem utána meg fog változni a kapcsolatunk. Úgy beszéltük meg, hogy jövő héten pénteken elutazom hozzá, mert nem lesznek otthon a szülei és vasárnap estig ott leszek. 1x már találkoztunk személyesen, nem volt semmi gond, ugyanúgy viselkedik, mint minden nap a beszélgetésekkor. Most már az is megfordult a fejemben, hogy lemondom. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogy fog ez alakulni vele. Egy random, idegen lánnyal tudom, hogy mit csinálnék, de vele olyan fura még csak elképzelni is a szitut.
Hogy lehet a szexet megbeszélni?
Na mindegy is... tetszik neked a lány? Ő még szűz vagy már nem?
Hát nemtudom, ne rögtön ess neki. Szépen lassan. Kajáljatok, nézzetek valami filmet esetleg duma után szépen lassan csokold meg. Csak egyszer, ha tetszett akkor mégegyszer de hosszan, romatikusan és érzékien. Utána majd vezet ő, amugy meg lassan fektesd le és simogasd mindenhol: láb, fenék, derék fej ... bárhol;);)
Sok sikert:)
#4: nem hiszem, hogy bármi komolyat akarna tőlem. Ki van zárva!
#5: ő már nem szűz, pont akkoriban szakított a barátjával, mikor mi megismerkedtünk. Valahogy így terveztem én is, de még így is furcsa lesz nagyon.
#6: prostival nem lennék zavarban, meg ha bénáznék vele előtte nem kell szégyenkeznem, mert akkor látom először és utoljára.
#7: a volt barátjával volt csak előttem, de azt mondta, hogy vele katasztrófa volt a szex. Ő sem az a mindent látott veterán, de tőlem mindenesetre tapasztaltabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!