Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszorosan több emberrel csókolóztál, mint szexeltél az életben? (akinek egyik sem volt még soha, az nem érdekel, ne írjon)
6 emberrel szexeltem (és persze csók is volt velük) és úgy kb 20 emberrel volt csók (a szexeseket is beleszámítva). Előfordul, hogy ismerkedéskor van már csók 1-2 randi után, de aztán a dolog mégsem jut messzebbre.
Nálad mi a helyzet? Hány emberrel csókolóztál és hány emberrel szexeltél az életedben?
2 emberrel csokoloztam, 2 emberrel szexeltem.
Ez a szam valtozatlan marad
első vagyok:
szex 3 különböző nővel (negyediket nem tartom annak, mert végül nem lett punciba, de minden más volt:)
csók:
hát kb 10 csaj (randi, járás, flörtölés stb) és kb 5-10 amire nem emlékszem teljesen, csak elmondások és visszaemlékezések. Nem tudom miért, de részegen én olyan vagyok, hogy bárkit lesmárolok.
3x több volt a csók mint szex
Szex 6db
Számold ki 6x3 (csók)
15 emberrel volt csók.
Ezekből kettővel szexeltem is. 21/L
3 fèrfival voltam együtt, eggyel pettingeltem, rajtuk kívül csak 2 masik fiúval csókolóztam.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!