Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire igaz az az állítás,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az az állítás, hogy a Skorpió férfiak kedvenc étele a punci?

Figyelt kérdés

Na azért nem teljes mértékben szó szerint :D :D A trollok azért tutira rá fognak harapni... A napokban olvastam ezt valahol, egy Skorpiós kérdésnél, mikor nézelődtem velük kapcsolatban az oldalon és megtetszett. Az én párom tuti, hogy egy szexisten, szexmániás perverz állat, emellett szeret és tud is nyalni, vannak napok, amikor állandóan csak nyalna, közben kommentálja milyen finom vagyok, vagy épp azt mondja megesz, vagy miért nem hosszabb a nyelve, hogy tövig be tudjon nyalni, és akkora szája van, khm... az eszem megáll, mikor a virágos kertem teljesen eltűnik a szájában, nyalja, szívja, és közben még kommentálja is, hogy épp teljesen bekapta a "kis puncikámat" és sóhajtozik meg nyög mellé... Hihetetlen 😀😀😮😍

Szóval az én Skorpió pasimra tuti, hogy nagyonis igaz, de kíváncsi vagyok más Skorpió férfiak is ennyire punci mániások-e. (Nem mintha lecserélném, nincs se az a pénz, de az a nyelv...)

2017. szept. 29. 11:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
10: igaz.
2017. szept. 29. 14:20
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Skorpió férfiként állíthatom, hogy van némi igazságtartam az állításban. Nekem például lételemem, hogy lássam, érezzem, halljam ahogy az aktuális partnerem élvezi az együttlétet és ezért (egészséges kereteken belül) bármit hajlandó vagyok megtenni. Illetve mindig is jobban szerettem kényeztetni, mint kényeztetve lenni. :) 24/F
2017. szept. 29. 14:26
 13/22 anonim válasza:
55%
Szerintem az ilyesminek semmi köze a horoszkóphoz...hogy a halálnak lehet ételnek ételnek nevezni punclét? 😧
2017. szept. 29. 14:46
 14/22 anonim ***** válasza:
93%
Mérleg vagyok mégis a kedvencem
2017. szept. 29. 16:49
 15/22 anonim ***** válasza:
61%
Én meg Bak és Kos aszcendenssel + Mérleg Holddal. Na erre masztizz kérdező! :D
2017. szept. 29. 17:26
 16/22 anonim ***** válasza:
95%

Na erről kellene többezer fős mintával közvélemény kutatást készíteni a férfiak között!

1. Melyik csillagjegyben születtél?

2. Mennyire szeretsz puncit nyalni ezen az ötös skálán?

Így lehetne csak megtudni.

2017. szept. 29. 17:35
 17/22 anonim ***** válasza:
70%
Tökéletesen igaz! Mert MINDEN férfi kedvenc étele a punci, és ebben benne vannak a skorpiók is!!
2017. szept. 29. 18:51
 18/22 anonim ***** válasza:
75%
Hát... rám nem igazán. 11.11-én születtem, de a fütyi a kedvenc ételem (a páromé), viszont az nagyon :D
2017. szept. 29. 20:13
 19/22 anonim ***** válasza:
97%
18-as vagyok, az elmaradt, hogy pasi vagyok.
2017. szept. 29. 20:14
 20/22 A kérdező kommentje:
Az is ér. Megszokásból elsősorban heterókra gondoltam, a homoszexuális Skorpiókra nyilván egyáltalán nem igaz ez - de az ellenkezője viszont az lehet! Jó azért látni egy ilyen választ is.
2017. szept. 30. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!