Melyik a kedvenc jósotok az Asztro-show/Ezo. Tv-ből?
Figyelt kérdés
2016. okt. 29. 22:03
2/10 anonim válasza:
Amelyik pénzenergiát küld. Csak még arra nem jöttem rá hogy hol lehet ezt beváltani igazi pénzre. Már van egy csomó pénz energiám. Biztos rohadt sokat érhet de egy bank se hajlandó pénzre váltani. Valaki esetleg? Öt egységnyi pénzenergiát adnék 1 forintért. A bolondnak is megéri.
4/10 anonim válasza:
Az összes mert felvidit hogy ennyi gyagya van ... amugy ird be youtuba "ezo átverés"
További kellemes napot
5/10 A kérdező kommentje:
Lucifer: Azért biztos van legalább egy, aki kiemelkedik?
Amúgy nekem Müller Rózsa, vagy hogy hívják. Imádom a lecsúszott hajléktalan-kinézetét, ráadásul vele pontosan tudod, hogy mikor mond igazat, és mikor nem (utóbbit akkor, amikor az "őszintén megmondom" kifejezéssel prefixálja mondandóját).
2016. okt. 30. 15:53
6/10 anonim válasza:
Nekem is Müller Rózsa. *-*
A világhírű jósnő. :))
7/10 anonim válasza:
Alexander
Mindig Jézusra, hivatkozik. De ha ismerné a teljes tanítását nem ülne ott pénzeneergiát kűdvve.
Mmeg mindig a "a tanítványaiim tudjátok"
Röheej a pali.
8/10 anonim válasza:
Ki kellene söpörni mindet a TV-ből, mert a butaságaikat terjesztik a nézők között.
9/10 anonim válasza:
Az összes. Egyik jobb mint a másik de mindegyik meg tud nevettetni,az a lényeg.
10/10 anonim válasza:
Inkább szórakoztató ez a műsor, mint asztrológus, vagy jós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!